27.12.2023
Cum si-a petrecut Bruce Willis Craciunul! Fanii lui au fost surprinsi - FOTO/VIDEO

Intr-o postare sincera pe Instagram, Emma Heming Willis (45 de ani), sotia lui Bruce Willis (68 de ani), le-a aratat fanilor cum si-au petrecut ei Craciunul. Un videoclip dragalas le arata pe cele doua fiice ale lor, Evelyn (9 ani) si Mabel (11 ani), bucurandu-se de dimineata de Craciun, in timp ce isi deschideau cadourile de la Mos Craciun.

„De la familia noastra pentru familia voastra va dorim un Craciun fericit”, a scrisa Emma Heming Willis, pe pagina ei oficiala de Instagram.

De asemenea, pe Instagram Story, Emma Heming Willis le-a aratat fanilor ca ea si sotul ei se uita la „Die Hard” („Greu de ucis”), filmul din 1993 al starului de la Hollywood. E un fel de traditie printre familiile americane sa se uite la aceasta pelicula in ziua de Craciun, desi nu este un film festiv. Fanii lui Bruce Willis au fost uimiti sa afle ca si familia actorului pastreaza aceasta traditie interesanta.

Emilian Cretu a primit colindatorii la casa noua! Cum arata exteriorul locuintei: „Imi doresc din toata inima ca si voi sa simtiti emotia pe care o traiesc eu” - FOTO/VIDEO

Bruce Willis sufera de dementa

Familia lui Bruce Willis a anuntat, in martie 2022, ca starul din „Pulp Fiction” a fost diagnosticat cu afazie, o afectiune care ingreuneaza comunicarea. „Acesta este un moment cu adevarat dificil pentru familia noastra si apreciem dragostea, compasiunea si sprijinul dumneavoastra continuu. Trecem prin asta impreuna si am vrut sa le dam vestea fanilor sai, pentru ca stim cat de mult inseamna el pentru voi, asa cum si voi insemnati enorm pentru el”, se arata in comunicatul de presa transmis la acea vreme.  Bruce Willis, care are o avere de 250 de milioane de dolari, nu a mai participat la niciun eveniment public de atunci. In tot acest timp, familia sa a avut grija de el, inclusiv fosta lui sotie,  Demi Moore (60 de ani) si cele trei fiice ale lor, Rumer (35 de ani), Talullah Belle (29 de ani) si Scout LaRue.

Casa in care Beyonce si-a petrecut copilaria a fost distrusa de un incendiu in ziua de Craciun - FOTO/VIDEO

In februarie anul acesta, fiica cea mare a lui Bruce Willis, Rumer (35 de ani), a anuntat ca afazia tatalui sau a evoluat spre dementa frontotemporala. „De cand am anuntat diagnosticul lui Bruce de afazie in primavara anului 2022, starea lui a progresat si acum avem un diagnostic mai specific: dementa frontotemporala. Din pacate, provocarile legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confrunta Bruce. In timp ce acest lucru este dureros, este o usurare sa avem in sfarsit un diagnostic clar”, a explicat ea.

Articole din aceeasi categorie