25.07.2023
Cum arata mama biologica a Cristinei Ciobanasu. Actrita a fost adoptata de Ruxandra Ion in urma cu multi ani - FOTO

Fara indoiala una dintre cele mai populare si indragite actrite din Romania, tanara Cristina Ciobanasu a fost adoptata, cu mult timp in urma, de catre nimeni alta decat Ruxandra Ion, cunoscuta drept „Regina telenovelelor”. Iar in privinta mamei biologice a actritei, ei bine, aceasta locuieste in Botosani, iar Cristina Ciobanasu merge in vizita la parintii de fiecare data cand are ocazia. 

Astazi, tanara este una dintre cele mai populare si indragite actrite din Romania, avand o cariera de succes in Bucuresti. Initial, ea a devenit populara in randul romanilor datorita emisiunii „Dansez pentru tine”, iar la acea vreme, tanara traia in conditii modeste, alaturi de bunica si fratele ei. Ei locuiau intr-o singura camera, ducand lipsa atat baii cat si bucatariei, potrivit informatiilor oferite de catre viva.ro. Impresionati de conditiile dificile in care familia isi ducea traiul, Alex Velea, alaturi de Cristina Stoicescu, au dansat pentru ea.

Cu mai bine de un deceniu in urma, tanara a decis sa se mute in Bucuresti, iar viata ei s-a schimbat dramatic atunci cand a fost adoptata de catre producatoarea Ruxandra Ion, supranumita „Regina telenovelelor”. Avand acum o cariera de succes, tanara actrita declara, conform sursei, ca este frumos sa aiba 2 familii, cat si 2 locuri carora le poate spune casa.

Dive deformate de bisturiu! Aceste vedete de la Hollywood isi regreta operatiile estetice - FOTO

Cum arata mama biologica a Cristinei Ciobanasu

Nu cu foarte mult timp in urma, mama biologica a Cristinei Ciobanasu si-a serbat ziua de nastere, iar tanara nu a lipsit de la eveniment. Ba chiar mai mult decat atat, ea a postat mai multe poze alaturi de mama ei, insotite de un mesaj emotionant, pe contul de Instagram al actritei: „Azi a fost ziua mamei. La multi ani si aici, mamica! Sa fii fericita, caci de iubire ai parte din plin!”

Horoscop 25 iulie 2023. Zodiile care au multa incredere in fortele proprii

Cele doua au o relatie apropiata, iar tanara merge mereu la Botosani pentru a-si vizita parintii biologici.

Articole din aceeasi categorie