19.11.2020
Cum arata fiul de 18 ani al actritei Elizabeth Hurley. Damian seamana leit cu mama sa

Damian Charles Hurley este de o frumusete rara! Fiul actritei Elizabeth Hurley si al afaceristului Steve Bing are toate sansele sa devina la fel de celebru ca mama sa daca opteaza pentru o cariera in actorie. Momentan, lucreaza ca fotomodel, iar marile case de moda stau la coada pentru el.

Tanarul care a implinit 18 ani in aprilie a aparut deja in cateva episoade din serialul “The Royals”, unde a jucat si mama sa, in urma cu doi ani. Atunci cand nu pozeaza pentru campanii publicitare, Damian isi surprinde fanii de pe conturile de socializare cu look-ul sau irezistibil. 

Tanarul seamana leit cu mama sa! Ochi albastri, buze pline, trasaturi angelice si privire patrunzatoare... un Adonis cu buletin de Londra, care ar putea cuceri oricand Hollywood-ul. Deocamdata, se lasa admirat la bustul gol pe Instagram, acolo unde il urmaresc peste 91.000 de fani. 

Citeste si :  O vedeta din Marea Britanie le-a aratat fanilor cum se relaxeaza in autoizolare! A ramas in bikini si a facut spagatul in maini, in curtea din spatele casei

Daca de la mama lui a mostenit frumusetea, de la tatal sau va mosteni milioane bune de euro. Damian este fiul afaceristului Steve Bing. Milionarul nu l-a recunoscut la nastere, insa in ultimii ani din viata s-a apropiat de fiul sau si i-a asigurat un loc in testament.

Elizabeth Hurley si Steve Bing s-au despartit inainte ca Damian sa se nasca (FOTO: Getty Images)

Mai mult, acesta i-a livrat lunar 100.000 de lire sterline intr-un cont, pe care Damian il poate accesa deja, pentu ca a implinit varsta de 18 ani. Afaceristul de 55 de ani s-a sinucis in iunie 2020, aruncandu-se de la etajul 27 al cladirii in care locuia. Steve Bing a lasat in urma o avere de aproximativ 600 milioane de euro.

Citeste si :  Adolescentul rebel s-a transformat intr-un tanar excentric. Ce face Danu Boian de 10 ani la Moscova? „La inceput mi-a fost foarte greu”

Sursa foto: Getty Images / Instagram

Articole din aceeasi categorie