17.02.2023
„Cred ca am avut eu noroc, a fost sotul alaturi...” Laura Vetty, intr-o forma de invidiat la mai bine de o luna de la nastere. Ce dezvaluiri a facut interpreta despre aparitia celei de-a doua fetite - VIDEO

De mai bine de o luna, noptile interpretei Laura Vetty au devenit mai lungi. Proaspata mamica a fost la o sedinta de shopping, alaturi de reporterul O Seara Perfecta, Iulia Deliu. Cum arata interpreta si cine o ajuta in aceasta perioada, vezi in materialul ce urmeaza.

Laura Vetty a fost surprinsa intr-o forma de invidiat la shopping: „Are fetita deja o luna jumatate si uite ca inca nu arat exact cum eram atunci, insa, cred ca este foarte bine.”

Emotionant! Ce mesaj era scris pe un perete dintr-o locuinta distrusa in urma cutremurelor din Turcia si Siria. Imaginile au devenit virale - FOTO

Vetty a recunoscut ca este in cautarea unei tinute perfecte, in timp ce copilasul este acasa: „Bebe este acasa, fiindca, este inca micuta pentru shopping, cand o sa creasca si ea. Sunt in cautarea unei tinute de seara si uitati-ma aici, in cautarea unei rochite perfecte.”

Te va cuceri din prima! Pasha Parfeni a lansat videoclipul piesei „Soarele si Luna”. Vezi cat de deosebit este, dar si cine este cunoscutul regizor cu care a colaborat interpretul - VIDEO

Laura a spus cum a fost a doua nastere: „A fost mult mai asumat, deja oarecum stiam ceea ce ma asteapta. Am fost mult mai echilibrata, mult mai in armonie, a decurs totul perfect, nu m-am asteptat. Sincer, aveam frici...Totul a fost fenomenal, a decurs foarte bine si cred ca am avut eu noroc, a fost sotul alaturi.”

Interpreta a spus ca fiica ei mai mare, Maya, si-a asteptat foarte mult surioara: „Fetita mea ar fi stat acolo fiecare secunda, penru ca ea a tot asteptat-o. A asteptat-o acasa, cand a vazut-o a fost pur si simplu incantata, pentru ca si-a dorit foarte mult o surioara care in sfarsit i-a fost data. O iubeste foarte mult, vrea mereu s-o ia in brate si tot asa mai departe, are foarte mare grija de ea. Are o atarnare ca o sora mai mare.”

Laura a marturisit ca intre fiicele ei: „Sunt aproape 10 ani diferenta.”

Fetita nou-nascuta a interpretei este sub mare supraveghere, fiindca de ea au grija: „Maia, sotul meu, eu si bona.”

Interpreta a spus ca numele fetei i-a aparut prin vis: „Numele este Dilara, este o armonie dintre numele meu si a lui sotul meu Denis, pentru ca el este Denis si eu sunt Laura.” 

Laura Vetty este una dintre cele mai indraznete si excentrice vedete din Republica Moldova. Dupa ce a absolvit Academia de Teatru si Arte Plastice, tanara s-a lansat in domeniul muzicii cu piesa „Change your life”. In repertoriul sau se mai gasesc piesele: „Lady Marmalade”, „Diva”, „Parfum de Benzina”, „Kalinka”. Aceasta a devenit cunoscuta in special dupa colaborarea cu Dan Balan la piesa „Chica Bomb”. 

Articole din aceeasi categorie