16.02.2023
Emotionant! Ce mesaj era scris pe un perete dintr-o locuinta distrusa in urma cutremurelor din Turcia si Siria. Imaginile au devenit virale - FOTO

Cutremurele din Turcia si Siria au ingrozit o lume intreaga. Au devenit virale cateva poze pe paginile de socializare cu un mesaj cu un puternic impact emotional.

In urma cutremurelor din Turcia si Siria, retelele de socializare au fost inundate cu diverse imagini de la fata locului.

Una dintre ele, te lasa fara cuvinte. In poza se vede o camera in ruine, pe peretele careia au ramas cateva baloane agatate cu mesajul: „I love you!”. din imagine se intelege ca in acaesta locuinta a avut loc o sarbatoare, care a fost spulberata de dezastrul care s-a intamplat.

„Povestile de dragoste care nu au continuat”, acesta a fost mesjaul in descrierea imaginilor publicate. Internautii au comentat activ pozele:„O relatie de dragoste incompleta"„Este prea dureros", „Sfasietor".

Bilantul combinat al victimelor din Turcia si Siria a ajuns la peste 41.000 de morti, iar milioane de persoane au nevoie de ajutor umanitar, multi supravietuitori ramanand fara adapost la temperaturi de iarna, foarte scazute.

Articole din aceeasi categorie