18.02.2021
Copiii lui Galkin si ai Pugaciovei cresc niste comedianti. Liza si Harry au jucat rolurile unor fani infocati ai tatalui lor

Comediantul si parodistul Maxim Galkin a publicat pe Instagram un video in care arata cum copiii lui se distreaza acasa. Lisa si Harry au jucat teatru, ​​de parca l-ar fi intalnit pe idolul lor, Maxim Galkin, si i-au cerut sa faca un selfie impreuna.

„Минута славы”, - atat de scurt si de clar a intitulat Maxim Galkin videoclipul in care apar cei doi copii ai lui. 

Liza, in haine de casa si cu cozi, iar Harry, intr-un tricou sportiv, alearga catre tatal lor in timp ce striga: „Acesta este Maxim Galkin! Da-mi un autograf... Pot sa fac un selfie cu tine?”.

Internautii au ramas placut surprinsi de talentul celor mici, care iti pot ridica dispozitia cu usurinta: „Minutul de glorie al copiilor, dar nu al tatalui si au plecat englezeste sa-si faca treburile”, „Cresc atat de faini” si „Iepurasii nostri dragi” - sunt doar cateva dintre numeroasele comentarii.

Ce muzica asculta Putin, Medvedev si alti politicieni rusi. Gusturile lor muzicale te vor da pe spate

Este demn de remarcat faptul ca gemenii lui Galkin nu sunt deloc timizi in fata camerei. Inca din copilarie, Maxim i-a invatat sa pozeze si sa comunice cu publicul, astfel incat sa se descurce in acest gen de circumstante.

Pana la varsta de 5 ani, Lisa a aparut de mai multe ori pe podium ca model, iar curajul lui Harry Galkin din videoclipurile de pe contul de Instagram al tatalui sau, i-au demonstrat abilitatile in actorie si regie.

Alla Pugaciova si-a speriat urmaritorii cu lookul ei, in timp ce canta cu fiul la pian: i-ar putea fi bunica

Faptul ca Galkin poate sa isi promoveaza astfel copiii pe retelele de socializare, este si meritul lui. Pana la urma, Alla Pugaciova inca de la nasterea copiilor era impotriva sa-i arate publicului.

Abia mai tarziu, Galkin a convins-o ca cei mici nu au cum sa scape de faima si ca ar trebui sa-si obisnuiasca descendentii cu camerele de luat vederi si fanii, inca din copilarie.

Alla Pugaciova a facut-o de rusine pe fiica lui Lyubov Uspenskaya

Sursa foto, video: Instagram,odnamiyta.com

Articole din aceeasi categorie