08.01.2021
Alla Pugaciova a facut-o de rusine pe fiica lui Lyubov Uspenskaya

Nu este un secret faptul ca Alla Borisovna Pugaciova are relatii bune cu aproape toti colegii ei de scena, iar Uspenskaya este cunoscuta nu numai pentru talentul ei vocal, ci si pentru numeroasele certuri cu fiica ei.

Citeste si :  In lenjerie intima in ultimul trimestru de sarcina! Katy Black: ,,Cineva spune ca sarcina ne face mai urate”

Multi fani considera ca fiica deja adulta a lui Uspenskaya, Tatyana Plaksina, este „problematica”, deoarece fata a intervenit deseori in scandaluri, a acuzat-o pe mama ei de violenta si a intrat in situatii incomode.

Si postarile ei nu intotdeauna de inteles pe Instagram, sugereaza chiar un fel de tulburare.

Multa vreme, relatia dintre Tatyana Plaksina si mama ei, Lyubov Uspenskaya, a fost foarte tensionata si controversata. De Craciun, fata a decis sa-si felicite toti fanii si a publicat o imagine cu tematica.

Alla Borisovna Pugaciova a aparut in comentarii si a scris urmatoarele: „Nu vorbi necenzurat si vei avea fericire”.

Fanii au banuit ca Pugaciova stie de ce fiica vedetei s-a certat cu mama ei si a decis sa o faca de rusine in public.

Tanara nu a reactionat la acest mesaj, ea insasi fiind deja intr-o stare de pace. Inainte de Anul Nou, Plaksina a postat un selfie comun cu mama ei, unde a scris: „Sa uitam toate nemultumirile care ne distrug din interior si gasim pacea”.

Alla Borisovna Pugaciova isi mentine blogul pe Instagram, unde impartaseste detaliile despre cresterea copiilor Harry si Lisa, precum si despre viata ei pe o „vedeta la pensie”.

Citeste si :  Ion Paladi a debutat ca actor intr-un serial. Ce rol interpreteaza artistul
Articole din aceeasi categorie