20.09.2021
Cleopatra Stratan, dedicatie deosebit de emotionanta pentru tatal sau. „Parca ieri ma ducea de manuta pe scena, iar in cativa ani isi va tine nepoteii in brate” - FOTO

Daca recent i-a dedicat o postare pe pagina sa de Instagram mamei sale, acum Cleopatra Stratan a scris si despre tatal ei.

Cleopatra Stratan, alaturi de mama sa. „Stiti bine ca are foarte putine aparitii online”

Cleo continua sa publice imagini de la nunta sa. Recent, tanara interpreta a postat o poza in care apare alaturi de tatal ei, in timp ce o conducea spre altar.

„Unul din cele mai emotionante momente de la nunta a fost mersul la altar la bratul tatalui meu!
Parca ieri ma ducea de manuta pe scena, azi - cu lacrimi in ochi in drum spre altar in fata barbatului cu care imi voi petrece viata, iar in cativa ani isi va tine nepoteii in brate! 
Te iubesc, tati!”, a scris Cleopatra, pe Instagram.

„Doamne, cum trece timpul ! Parca mai ieri cantai melodia care a devenit HIT absolut: ,,Ghita, te-astept diseara la portita". Casa de piatra, Cleo!”, „Peste cativa ani isi va duce nepotii pe scena ar fi tare fain”, „Felicitari, si un drum frumos in viata Cleopatra”, au scris internautii, in sectiunea comentariilor.

Este bine cunoscut faptul ca Pavel Stratan are o relatie deosebit de frumoasa cu fiica sa, drept dovada fiind si muzica pe care o fac impreuna, dar si pozele pe care le publica in mediul online.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie