13.01.2021
Ce obicei sacru a mostenit Marinela Bezer de la bunica sa si ce o face cu adevarat implinita: "Nu sunt religioasa, sunt spirituala"

Bloggerita, Marinela Bezer, le-a impartasit prietenilor virtuali despre un obicei sacru pe care l-a mostenit de la bunica sa. Si anume, a invatat-o sa se roage in fiecare seara. Postarea a fost publicata pe Instagram, fiind completata cu o fotografie cu o priveliste uluitoare, in care Marinela sta in bratele logodnicului ei.

"Vreau sa impartasesc un mic obicei sacru pe care il am de cand eram mica, despre care cred cu adevarat ca a jucat un rol important in viata mea. Cand eram mica, bunica mea, care astazi ne protejeaza de sus, m-a invatat primele rugaciuni si cat de important este sa ma rog in fiecare seara", a scris Marinela pe Instagram. 

Totodata, bloggerita a precizat ca o data ce a crescut si-a inventat propria rugaciune pe care o rostea dupa cea principala: "In acea rugaciune ii multumesc doar lui Dumnezeu, Creatorului, Universului sau oricum doriti sa-l numiti. Nu cer nimic, doar multumesc pentru tot ceea ce am, pentru toate oportunitatile, pentru familia mea, oamenii din viata mea. Mereu simteam ca ar fi egoist sa cer ceva altceva cand am deja ceea ce am nevoie".

De asemenea, Marinela spune ca a citit un volum din "Conversatia cu Dumnezeu" si a inteles de fapt cat de important este acest obicei, de a se ruga: "Un fragment din carte spune ca nu ar trebui sa cerem nimic atunci cand ne rugam. Cerand ceva, accentuam faptul ca nu il avem in viata noastra. Ceea ce ar trebui sa facem este doar sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem acum si pentru ceea ce nu s-a intamplat inca, pentru a-l atrage! P.S. Nu sunt religios, sunt spiritual".

Sursa: Instagram.com

Fotografiile in bratele iubitului, din diferite colturi ale lumii, i-au adus aproape 300 000 de urmaritori, Marinela Bezer fiind acum una dintre cele mai influente moldovence pe retelele de socializare.

 

 

 

 

 

Citeste si :  A spus adevarul! Cine este si cu ce se ocupa logodnicul Marinelei Bezer
Citeste si :  E mancarea lui preferata! Cu ce isi alinta Marinela Bezer logodnicul la micul dejun
Citeste si :  A cutreierat lumea in lung si-n lat, dar s-a logodit acasa. Marinela Bezer a fost ceruta de sotie intr-un cadru de poveste
Articole din aceeasi categorie