12.08.2023
Ce mult au crescut cei patru copii ai lui Heidi Klum si Seal! Reuniune rara de familie - FOTO

Imaginea incredibila a verii. Superba si dezinvolta blondina a impartasit fanilor sai o fotografie eveniment.

Heidi Klum pare ca traieste o continua „la dolce vita”. Super modelul german si-a incantat fanii cu o imagine inedita, alaturi de copiii pe care ii are cu Seal, fostul sot, celebrul artist cunoscut pentru hiturile sale ca „Fly like an eagle”, „Crazy” sau „Kiss from a rose”.

Supermodelul german Heidi Klum si cantaretul britanic Seal au fost casatoriti in perioada 2005 – 2014 si au impreuna patru copii.

Cu toate acestea, adevarata fericire a atins-o dupa ce s-a casatorit cu Tom Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel, care este cu 16 ani mai tanar decat ea. El este al treilea sot si au o relatie foarte reusita, condimentata din plin cu escapade romantice si fotografii obraznice.

Horoscop 12 august 2023. Zodia care se va reindragosti de o veche iubire

Inainte de a se casatori cu Tom Kaulitz, Heidi Klum a mai fost casatorita de doua ori. Din anul 1997 pana in anul 2002, vedeta a fost maritata cu stilistul Ric Pipino. La trei ani de la separarea de acesta, Heidi Klum s-a casatorit cu cantaretul Seal, din mariajul cu acesta rezultand trei copii: Henry, Johan, si Lou. Cei doi s-au separat in anul 2014. Heidi Klum mai are un copil, Leni, care a venit pe lume in anul 2004, din relatia pe care fotomodelul a avut-o cu Flavio Briatore, fostul magnat din Formula 1. Leni a fost, in schimb, adoptata de Seal, cu care se intelege perfect si pe care il considera adevaratul ei tata.

Recent, supermodelul german s-a reunit cu intreaga ei familie, petrecand timp de calitate cu fiica cea mare Leni, in varsta de 19 ani, care locuieste departe de casa, in New York City, in acest an.

Mai mult decat atat, modelul celebru a distribuit pe Instagram luni seara o fotografie rara cu cei patru copii ai ei si nu este niciun dubiu. Iata ce mult au crescut acestia.

Cum a reactionat o mireasa dupa ce a aflat ca sotul ei a avut o aventura cu fotografa angajata la nunta

Heidi a postat o poza cu ea zambind in timp ce se afla in masina cu copiii ei, Leni, Henry, 17 ani, Johan, 16 ani si Lou, 13 ani.

Acestia locuiesc alternativ atat cu ea, cat si cu tatal lor, Seal.

Articole din aceeasi categorie