11.08.2023
Cum a reactionat o mireasa dupa ce a aflat ca sotul ei a avut o aventura cu fotografa angajata la nunta

O mireasa furioasa a luat atitudine dupa ce a aflat ca mirele ei s-a culcat cu fotografa pe care a angajat-o la nunta. Nu stim daca a cerut divortul, insa, potrivit Daily Mail, femeia s-a gandit sa-si recupereze o parte din investitia de la nunta. 

Mai exact, mireasa a cerut o rambursare celui cu care a semnat contractul pentru serviciile foto/video.

Povestea a fost dezvaluita pe Reddit de catre utilizatorul Wedding Dude, iar internautii s-au amuzat copios, scrie Daily Mail. 

Fotograful a scris ca pentru aceasta nunta a mai angajat o tanara din bransa, care avea in jur de 20 de ani, pe post de asistent foto. Utilizatorul a spus ca a fost contactat recent de mireasa, care i-a cerut banii inapoi dupa ce a aflat ca asistenta sa a avut o aventura cu sotul ei.

Rihanna ar fi nascut o fetita: „Este imaginea perfecta”

„La inceputul acestei veri am filmat o nunta. Cel de-al doilea fotograf nu a putut ajunge, asa ca am gasit pe internet pe altcineva care mi s-a parut ca a facut o treaba buna. Fotografiile au fost editate, livrate clientului, totul a fost bine. Apoi, in aceasta dimineata am primit un e-mail de la mireasa. Voia o rambursare pentru ca doamna pe care o angajasem ca fotograf secundar pentru ziua respectiva a ajuns sa se culce cu sotul ei la un moment dat dupa nunta si a inclus si fotografii din telefonul lui pentru a dovedi acest lucru”, a scris acesta.

Utilizatorul anonim a cerut insistent un sfat: „Nu am raspuns inca, dar ce as putea sa fac in situatia asta? Ea m-a angajat pentru o lucrare, iar lucrarea a fost finalizata si produsul a fost livrat. (...) Chiar imi pare rau pentru aceasta doamna, dar sunt si o multime de bani pe care trebuie sa ii dau inapoi pentru o munca care a fost facuta!”, s-a plans barbatul.

Diferenta ca de la cer la pamant. J Lo arata total diferit in pozele paparazzilor fata de cele de pe Instagram - FOTO/VIDEO

Utilizatorul Wedding Dude a adaugat ca i-a cerut socoteala si tinerei cu care a mers la nunta: „Ea a negat initial, apoi, dupa ce am adus in discutie pozele, a spus ca mirii pareau intr-o relatie deschisa, asa ca a crezut ca este in regula”.

Utilizatorii de social media s-au grabit sa intervina in dezbatere, multi dintre ei ironizand situatia.

„Aceasta este de departe cea mai buna postare a anului! Felicitari!”, a scris un internaut.

Un altul a glumit: „Ofera-i o reducere la urmatoarea nunta”.

„Lol, ar trebui sa te plateasca mai mult pentru demascarea noului ei sot si pentru ca ai salvat-o de eventuale episoade de infidelitate”, a scris un alt utilizator. 

Articole din aceeasi categorie