12.10.2019
Ce mult a crescut fiul Nadiei Comaneci! La 13 ani, Dylan e un blond frumusel foc si ii calca pe urme mamei sale in gimnastica
La 13 ani de cand a devenit mama, Nadia Comaneci se poate mandri cu un baiat de toata frumusetea. Dylan, fiul legendarei gimnaste si a lui Burt Conner este, la 13 ani, o speranta a gimnasticii, dar si un adolescent simpatic, care va fura, cu siguranta, multe inimi.

Nadia Comaneci si-a indeplinit in anul 2006 un mare vis, acela de a deveni mama. La 11 ani dupa ce s-a casatorit cu sportivul canadian Bart Conner, prima gimnasta din istorie care a atins perfectiunea, a adus pe lume un baietel, pe care l-a botezat Dylan, dupa numele celebrului cantaret Bob Dylan.

Cum arata si ce preocupari are la 13 ani fiul Nadiei Comaneci

La cei 13 ani pe care i-a implinit vara aceasta, Dylan este un preadolescent cu preocupari sportive, cum era de asteptat. Baiatul nu s-a rezumat doar la a le calca parintilor pe urme in gimnastica, ci a intregit lista sporturilor practicand hochei, golf, echitatie si fotbal. De altfel, baiatul chiar face parte dintr-o echipa de fotbal pentru junior.

Nadia Comaneci si Bart sunt foarte mandri de fiul lor, iar fosta gimnasta posteaza in social media imagini cu Dylan executand miscari grele de gimnastica. „Este 10-le meu perfect. Cel mai bun exercitiu al me”, a spus Nadia despre copil dupa ce a nascut.

Nadia are un singur regret, ca din cauza angajamentelor profesionale, care o trimit in toata lumea, nu poate petrece suficient timp cu copilul ei.

„Avem un copil de 12 ani care mi-a marturisit acum cateva saptamani ca jumatate din viata lui eu sunt plecata. Printre cei care calatoresc cel mai mult si spun nu la multe evenimente pentru ca trebuie sa gasesti un echilibru intre ceea ce este important in viata ta, iar acum lucrul cel mai important este copilul, dar trebuie sa gasesti momente pentru tine, momente pentru familie, pentru ca numai asa iti poti gasi un echilibru si lucrul acesta l-am invatat din sport.”, marturisea Nadia Comaneci pentru Prosport in urma cu un an.

Sursa foto: Hepta, Facebook

Articole din aceeasi categorie