16.05.2020
Ce frumoasa e fiica Andreei Marin! Ana Violeta are 12 ani si se transforma intr-o domnisoara

Acum 12 ani, pe 15 decembrie, Andreea Marin devenea mama si o aducea pe lume pe Ana Violeta.



Fiica ei a crescut frumos si a devenit o adevarata domnisoara. Printr-o postare de pe Instagram, Andreea vorbeste despre miracolul experientei de mama si despre cat se bucura ea insasi cand vede evolutia fetei. In plus, textul e insotit de o poza in care Ana Violeta arata cat e de frumoasa si cat seamana atat cu mama ei, Andreea Marin, cat si cu tatal, Stefan Banica. Fetita aminteste mult si cu fratele sau, Radu Stefan, fiul din prima casnicie a tatalui sau: ambii au parul inchis la culoare si ochii albastri.

Andreea a scris pe Instagram:

"Cand ziua incepe in lacrimi... de emotie, de bucurie, de frumos!

"Mami, iti amintesti la inceputul anului cand am fost racita tare si am stat o saptamana acasa, am fost suparata ca nu pot merge la scoala?" "Nu putem sa te las, aveai temperatura..." "Da, dar chiar atunci aveam un project important, o filmare la scoala in care urma sa joc, si am pierdut-o... De aceea, am scris scenariul si am comunicat cu colegii, care au jucat in film..."

"Asa... Si ce s-a intamplat?"

"De fapt, era un film cu tema ecologica pentru o competitie internationala, au participat copii de pe diverse continente si tocmai am aflat ca ... am castigat!"

Bucuria fetitei mele nu a fost o explozie, dar in ochii mei lacrimile au explodat... Mi-au trecut prin inima atatea emotii si amintiri din toti acesti ani intr-o clipa doar si orice mama stie cate vise, temeri, cata deznadejde si speranta ne insoteste in toti acest ani, pana ii vedem pe picioarele lor, pana sa ne bucuram de realizarile lor...

Violeta ma va certa, desigur, ca v-am povestit, dar imi asum - am simtit nevoia sa fac ceva, ca sa nu-mi sara inima din piept. Impartasita, bucuria e mai frumoasa!

In fotografie, Ana Violeta tine mandra o pictura realizata de artista Maria Parasc, pe care Andreea o recomanda.

 


O alta postare care a emotionat pe contul Andreei este una care o prezinta pe ea in calitate de fiica. Vedeta a postat o fotografie cu mama ei si a scris un mesaj impresionant:

„Ar fi fost o bunica incaruntita implinind 69 de ani azi, cu riduri impodobindu-i chipul bland si frumos, daca nu s-ar fi stins in bratele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pamant, ca sa devina inger in cer. Multumesc pentru tot ce mi-ai daruit, mama, sper ca imi auzi nu doar glasul, ci si fiecare bataie de inima..."



Articole din aceeasi categorie