30.07.2020
Bucurie mare in familia unor indragiti interpreti de la noi! „Vom face tot posibilul ca zambetul de pe fata puisorului nostru sa nu dispara!”

Ieri, familia Maxian a sarbatorit. Ilie, fiul cel mic al cantaretilor Ilie si Tatiana Maxian, a implinit 3 anisori.

Citeste si :  „Vara asta fac tot ce-mi trece prin cap...” Asculta cea mai recenta melodie by Ilinca x Cleopatra Stratan

Cu aceasta ocazie speciala, mamica lui a publicat pe pagina ei de Facebook, cateva imagini si un mesaj de felicitare extrem de emotionant.

Tatiana i-a urat fiului sau o copilarie frumoasa si i-a promis ca ea si tata lui vor avea grija ca nimic sa nu-i umbreasca aceasta perioada inocenta din viata.

„La multi ani pentru cel mai mic, dragalas si smecher copilas din familia noastra! Iliusa ocupa un loc special in inimioara mea si este foarte indragit de voi toti. La momentul dat imi doresc sa aiba o copilarie cu adevarat fericita, fara nici o grija, iar noi cu @iliemaxian vom face tot posibilul ca zambetul de pe fata puisorului nostru sa nu dispara!”, a scris fericita mama.

Tatiana si Ilie Maxian sunt o familie superba, care se remarca prin faptul ca isi asorteaza cu iscusinta tinutele si formeaza un duet atat acasa, cat si pe scena. Cei doi au impreuna 3 copii – doi baieti si o fetita.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie