23.05.2019
Amelia Uzun e o fetita de o frumusete angelica, dar cum arata surioara ei mai mica? Valentin Uzun a facut publice cateva imagini adorabile
Amelia Uzun este un adevarat fenomen in industria muzicala moldoveneasca. La doar 9 anisori, aceasta a cucerit nu doar publicul de acasa, dar si pe cel de peste hotare. Nu toata lumea stie insa ca ea mai are o surioara pe nume Alisa.

Chiar daca tatal fetelor, interpretul Valentin Uzun, a tinut-o departe de ochii presei, recent artistul a postat cateva imagini de colectie impreuna cu familia sa.

Si de aceasta data genele si-au spus cuvantul. La fel ca si Amelia, Alisa este o fetita frumusica foc, cu ochi sclipitori si zambet inocent. Unicul lucru care le diferentiaza este culoarea parului. Amelia este o blondina increzatoare, iar micuta Alisa - o bruneta dulce.

Admiratorii artistului l-au inundat cu vorbe de lauda si felicitare pentru cele doua fetite adorabile, pe care le are si care sunt o adevarata binecuvantare.

Desi este inca foarte micuta, Valentin spune ca si Alisa adora sa cante si sa danseze, iar Amelia abia asteapta sa formeze o trupa cu surioara si tatal ei.

Sursa foto: Facebook.com/ Valentin Uzun

Articole din aceeasi categorie