09.05.2022
Nastya Kamenskih l-a felicitat cu tandrete pe Potap de ziua lui de nastere: „Intotdeauna am visat la un astfel de sot” - FOTO

Pe 8 mai, rapperul a implinit 41 de ani. Cu aceasta ocazie, sotia lui i-a dedicat o postare emotionanta pe pagina sa de Instagram.

In urma cu doar cateva zile, Kamenskih a implinit 35 de ani. Potap si-a marturisit dragostea fata de Nastya si a declarat public ca este mandru de sotia sa. Acum, cei doi s-au schimbat cu locul si a venit randul artistei de a-si felicita sotul.

Pe Instagram, Kamenskih a postat o fotografie cu Potap facuta in vara anului 2021. Cantareata a multumit universului pentru asa sot minunat. 

„Mamele sunt eroinele noastre!” Vedetele ucrainene si-au felicitat cele mai apropiate fiinte de Ziua Mamei: „Nu sunt suficiente cuvinte pentru a spune cat de mult imi lipsesti” - FOTO/VIDEO

„Mereu am visat la un sot alaturi de care nu imi va fi frica de ceva, alaturi de care ma voi simti in siguranta si, cel mai important, alaturi de care voi fi mereu vesela. Esti o persoana care emana doar caldura si dragoste. Esti o persoana incredibila si foarte buna la suflet. Ii sunt recunoscatoare universului pentru tine. Iti multumesc pentru creativitate, inspiratie si pentru vibratii pozitive, mai ales in aceste vremuri intunecate. Te iubesc, ursuletul meu. La multi ani”,  a scris vedeta. 

Fanii si prietenii vedetelor s-au alaturat comentariilor pentru a-l felicita pe rapper: „La multi ani. Multa sanatate si pace. Esti cel mai bun”, „Felicitari. Iti doresc multa dragoste”, „La multi ani”, „Sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta. Sa ai o viata calma si armonioasa”. 

In Rusia, Morgenstern a fost numit „agent strain”! Vezi reactia scandaloasa a rapperului: „Ce se intampla cu voi, auu...”

Nastya si Potap se afla acum in strainatate - cuplul a plecat in Spania chiar inainte de a se incepe razboiul. Artistii ajuta in mod activ Ucraina, luptand pe frontul informational si sustinand concerte de caritate. 

Sursa FOTO: Instagram.

Articole din aceeasi categorie