27.08.2024
Vești bune pentru fanii Rominei! Interpreta a lansat piesa „Antidot” - VIDEO

Romina a devenit cunoscută publicului larg după ce a lansat împreună cu Bastilia și Kapushon piesa: „Neamul meu de altădată”, care a adunat pe Youtube 1,2 milioane de vizualizări.

După succesul avut acum 3 ani cu melodia: „Neamul meu de altadata”, Romina a mai scos și alte piese, precum: „Dor de tine”, „Decor”, „Buna Mama”, „Ilegal”, „Dreaming”.

Acum o zi, artista și-a încântat fanii cu o nouă premieră muzică. Este vorba despre piesa: „Antidot”.

Horoscop 27 august 2024. Acești nativi pot semna un contract în secret

Despre lansare, Romina a anunțat pe pagina ei de Instagram, unde a scris: „Out now. Link-ul în bio”. De asemenea, la scurt timp după premiera de pe Youtube, interpreta a adăugat: „Eu sunt în șoc la cât de tare vouă vă place piesa nouă. Asta este superb! Ce poate să fie mai superb? Dar totuși, vreau să văd cât de mult noi putem lucra împreună și în echipă pentru a urca piesa în trending”.

„Este deosebit ce văd, mă mândresc cu tine”, „Absolut superb”, „Frumoasă piesă, frumoasă tu, frumos videoclipul, totul mult prea frumos!️‍ Să ai succese în continuare și multă muză”, „Extraordinar, ești cea mai bună, piesele tale mă topesc, toate piesele tale mi-au oferit emoții de suflet și de viață”, au scris abonații interpretei în secțiunea de comentarii a videoclipului.

10 substanțe cancerigene din viața de zi cu zi. Unele dintre ele te vor surprinde - VIDEO

Romina este o interpretă de la noi care e activă pe pagina sa de Instagram, acolo unde are o comunitate de peste 34 de mii de urmăritori.

Mariah Carey, în doliu. Mama și sora ei au murit în aceeași zi: „Inima mea este frântă”

Articole din aceeasi categorie