07.07.2023
Valeria Turcan a implinit 30 de ani! Vezi cum a fost felicitata de catre prieteni, chiar la miezul noptii - VIDEO

La ai sai 30 de ani, Valeria Turcan a decis sa-si sarbatoreasca ziua de nastere la o vila din afara orasului, astfel, aceasta s-a cazat acolo chiar cu o zi inainte de aniversare.

Prietenii food bloggeritei au felicitat-o pe aceasta la ora 00:00 si i-au cantat „La multi ani”. De asemenea, in descrierea filmuletului in care este felicitata, Valeria Turcan a scris: „30 years young”, in traducere din engleza: „30 de ani tineri”.

Totodata, intr-un alt video postat pe Instagram, prietenii food bloggeritei se pregatesc sa o arunce pe aceasta in piscina. 

Esti adepta unui stil vestimentar mai colorat? Fashion bloggerita Vlada Avornic iti prezinta cateva tinute pe care le poti purta in aceasta vara - FOTO

„Aici m-au aruncat in apa, dar s-a oprit camera”, a mentionat Valeria Turcan.

Delia a lansat piesa Scandal in colaborare cu HVNDS: „Imi place sa ma joc. Am dat frau liber imaginatiei si creativitatii”

Astazi sarbatorita s-a trezit mai devreme pentru a putea savura din linistea diminetii, dar si pentru a vedea frumoasele privelisti pitoresti.

Valeria Turcan este una din cele mai cunoscute bloggerite din Moldova avand o comunitate de peste 160 de mii de urmaritori pe Instagram.

Vedete cu 4 la BAC! La ce discipline au obtinut note negative Andreea Bostanica si Vlada Botan - FOTO

Articole din aceeasi categorie