27.06.2023
Valentina Nafornita - ceruta in casatorie de iubitul ei! Vezi unde a avut loc evenimentul de poveste, dar si cum arata inelul de logodna - VIDEO

Valentina Nafornita este in culmea fericirii deoarece trece printr-o perioada de-a dreptul magica in ceea ce priveste viata ei personala.

Acum 2 saptamani, soprana a anuntat ca este in asteptarea primului ei copil, iar cu cateva ore in urma aceasta si-a mai uimit fanii cu inca o noutate.

Valentina Nafornita a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, dirijorul si compozitorul Cristian Spataru. Evenimentul a avut loc in Grecia, pe insula Creta, acolo unde isi petrec vacanta cei doi logodnici.

„A night to remember, always”, in traducere din engleza: „O noapte de amintit, mereu”, a mentionat Valentina Nafornita in descrierea filmuletului publicat pe Instagram, in care cu zambetul pe buze isi arata inelul de logodna internautilor.

Horoscop 27 iunie 2023. Zodia care va avea parte de schimbari in relatia de cuplu

Valentina Nafornita s-a nascut in Moldova, mai exact, in satul Cuhnesti, raionul Glodeni, acolo unde a si studiat vioara. Peste ani ea a aflat ca nu i se ofera nicio bursa la Conservatorul din Chisinau. A perseverat, din zori pana in noapte, ca intr-un final sa fie admisa la Conservatorul din Bucuresti. De acolo – la masterat, dar si la Opera din capitala Romaniei. La 24 de ani, Valentina Nafornita castiga cel mai prestigios concurs din Marea Britanie, pentru cantaretii lirici din lume, „BBC Singer of the World”. 

Olga Verbitchi - moment jenant intr-un club de fite din capitala! Vezi ce a patit interpreta - VIDEO

Articole din aceeasi categorie