03.02.2023
Cristina Ceaus - indragostita de muzica populara! Afla la ce se gandeste interpreta inainte de a intra pe scena, dar si cat de mult conteaza pentru ea parerea colegilor de breasla - VIDEO

S-a specializat in domeniul frumusetii, insa nu s-a lasat de muzica. Cat de mult conteaza pentru interpreta Cristina Ceaus parerea colegilor de breasla, vezi intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Muzica pe care ar canta-o la nesfarsit este muzica: „Populara desigur. Muzica populara este inima mea, in ea ma simt cel mai bine, in ea imi vibreaza vocea asa cum imi place mie. Muzica populara ramane alegerea mea.”

La intrebarea „Cand primesti o piesa noua, cui simti nevoia sa i-o arati pentru prima data?”, Cristina a raspuns: „Mai nou, am si niste poze si urmeaza sa fac o postare, dar am primit si niste melodii noi si prima careia i-am dat sa asculte a fost fetita mea de 1 anisor. Pe chipul ei am vazut cat de buna este melodia. Sunt apropiatii mei care primii imi asculta melodiile si care imi spun daca este bine sau nu.”

Numai bune de maritat! Vezi un top al celor mai frumoase burlacite din showbiz-ul autohton - FOTO

Cu 1 minut inainte sa intre pe scena, artista se gandeste la cantec, la versuri, se straduie sa se concentreze si iese cu capul sus pe scena. „Ies cu sufletul curat in scena.”, a recunoscut aceasta.

De asemenea, nu au fost niciodata cazuri in care Cristina Ceaus nu se putea concentra si se gandea la altceva inainte de a intra pe scena.

Timp pentru familie! Gabriel Nebunu - imagini alaturi de bunei - FOTO/VIDEO

Pentru artista conteaza foarte mult parerea colegilor de breasla. „Pentru mine conteaza foarte mult. Nu multi in ziua de azi se dau cu parerea sincer despre tine. De aceea esti ca singura pe front. Trebuie sa mergi in fata si sa faci ceea ce simti.”, a mentionat aceasta.

Articole din aceeasi categorie