30.12.2020
Un mod frumos de a incheia anul 2020 de la Carla's Dreams. „Simplu si usor”

Carla's Dreams a lansat o noua piesa, intitulata „Simplu si usor”.

Citeste si :  Natalia Gordienko - proiect grandios in Rusia alaturi de Kirkorov. „Multumesc pentru ca crezi in puterile mele si ma sustii in tot! 

Originali, nonconformisti si misteriosi, baietii de la Carla's Dreams ne uimesc de fiecare data cu muzica lor.

Da play si asculta noua piesa!

Textul ii apartine lui Carla's Dreams, iar muzica si productia sunt o frumoasa colaborare dintre Sebastian Barac, Marcel Botezan si Carla’s Dreams.

Dornici de concerte si noi piese, fanii au ramas incantati sa auda noua melodie pe sfarsit de an. „Wow deci este pur si simplu geniala aceasta piesa”, „Atat de simplu este sa faci o bucurie. Multumim pentru aceasta piesa”,  „Un mod frumos de a incheia 2020”,  „Iata si concertul online mult asteptat... O piesa ce inglobeaza toate pe care le aveti... foarte frumos! Copilasii creeaza un farmec aparte! Foarte frumos si bine ati gandit sa prezentati noua voastra piesa.  Foarte multe schimbari, ne-au furat aerul de la concerte, ne-au furat posibilitatea sa comunicam din priviri cu artistii nostri iubiti. E dureros, dar nu este totul pierdut. Nu vrem videoclipuri scumpe cum ne-ati obisnuit pana acum, noi vrem sa va auzim des, sunt sigura ca ai, Sergiu, multe piese in sertare... Arata-ni-le si noua, te rugam, iata asa, intr-un concert virtual... Nu vrem sa mai taci atata.  Felicitari si numai bine!”, „La sfarsitul complicatului an 2020, ne prinde bine o piesa optimista, de la tine, care sa ne incarce bateriile si starea de spirit. In 2020 mi-au lipsit concertele exuberante cu veselie si aglomeratie si sper ca aceasta melodie sa fie auzita in serile de concerte, care vor fi posibile in 2021!!!”, „Atat de "simplu si usor"e acest clip...pe scena acolo unde voi ne transmiteti mereu vibe-ul CSD - trecem prin toate trairile si emotiile datorita voua.”, „Melodia asta vrea sa ne invete ca trebuie sa luam lucrurile asa cum vin, ca viata trebuie pretuita pentru simplitatea ei. Noi o complicam cu secrete si vise...Ne-a fost dor de voi!”, au notat internautii, pe retelele de socializare.

Iti place noua melodie?

Citeste si :  Celebrul creator de moda francez Pierre Cardin a murit la varsta de 98 de ani

Surse foto/video: YouTube, Facebook

Articole din aceeasi categorie