14.09.2020
Un cunoscut model s-a stins din viata la doar 33 de ani! „O sa-mi pot lua ramas bun de la fiica mea numai daca o sa ma ajutati”

Celebrul model rus, Galina Fedorova, a decedat inecata. Tragedia a avut loc saptamana trecuta, in Sardinia, Italia, acolo unde tanara se afla pentru niste filmari.

Informatia a fost confirmata de mama Galinei printr-o postare pe Instagram. 

„Dragi prieteni, fiica mea de 33 de ani s-a inecat. Un val a intors barca in care ea se afla. Salvamarii au vazut prea tarziu si nu au putut-o salva. Ea adora marea si marea mi-a luat-o.”, a scris indurerata mama.

De asemenea, femeia a apelat la ajutorul oamenilor pentru a putea sa o vada pentru ultima data pe fiica ei: „O sa-mi pot lua ramas bun de la ea numai daca o sa ma ajutati. Ea ma asteapta pe insula. Va rog pe toti cei cu sufletul mare sa ma ajutati cu cat puteti...”

Lumea s-a dovedit a fi foarte receptiva si in scurt timp, s-a acumulat suma necesara pentru ca mama modelului sa poata pleca la inmormantare.

Cu trei zile in urma, femeia a revenit cu detalii despre ziua in care s-a produs tragicul accident. Se pare ca modelul impreuna cu Evghenii, fotograful care o invitase la filmari, au iesit in larg. La un moment dat, au facut o pauza pentru a se scalda. Atunci cateva valuri ar fi indepartat barca. Fotograful a fost salvat de salvamari. Din pacate, Galina nu a putut fi salvata, in pofida tuturor eforturilor depuse de salvamari si de medici.

Citeste si :  Prima reactie a Cleopatrei Stratan dupa aparitia zvonurilor precum ca ar fi insarcinata. „Nu ne-am dat seama ca...”

 

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie