20.06.2022
Uimeste din nou cu vocea sa fermecatoare! Interpreta Catalina Cara a lansat piesa „Hope It's Gonna Be You”: „Este hit-ul acestei veri” - VIDEO

Recent, interpreta Catalina Cara a lansat piesa „Hope It's Gonna Be You”, dar si videoclipul acesteia. Video-ul uimeste datorita imaginilor filmate intr-o locatie de-a dreptul exotica.

Despre lansarea piesei Catalina a anuntat pe pagina sa de Instagram. „Hope It’s Gonna Be You este disponibila acum pe toate platformele! Este o melodie speciala pentru mine, pentru ca acolo imi spun povestea si imi revars emotiile si sentimentele. O poveste in care unul dintre parteneri incearca sa faca lucrurile sa functioneze in relatie, care este profund indragostit. Sunt atat de fericita ca pot sa scriu si sa impartasesc povestile mele cu voi prin muzica mea. Bucura-va de piesa, distribuiti-o si luati-o cu voi in aventurile de vara.”, a scris interpreta.

In doar cateva zile piesa a adunat aproape 100 de mii de vizualizari pe Youtube. De asemenea fanii artistei au lasat si comentarii in descrierea video-ului, ei fiind uimiti atat de vocea Catalinei, cat si de filmulet.

De la Corjeuti - la Paris Saint-Germain! Antrenorul de fotbal, Vasile Lavric este foarte ambitios si crede ca, prin munca, antrenamente si motivatie va reusi sa creasca talente mari in Moldova: „Asociatia „Basarabia” are un scop calitativ, educativ si sportiv” - VIDEO

„Clip, muzica, voce, superb.”, „Pur si simplu ador aceasta melodie! Esti uluitoare, draga Catalina!”, „Pur si simplu ador aceasta melodie! Este hit-ul acestei veri!”, au scris cativa internauti.

Vara e anotimpul aventurii! Vezi unde a „evadat” interpreta Dianna Rotaru in acest weekend, dar si imaginile pitoresti pe care le-a surprins - FOTO/VIDEO

Versurile piesei au fost scrise de Catalina impreuna cu Yin Creatif, iar coloana sonora a fost compusa de Mihai Ristea si Florian Nicolau.

Catalina Cara este o tanara interpreta din Republica Moldova care a studiat la Londra, fiind una dintre cele mai bune eleve din ultimii 10 ani ai Colegiului „Bellerbys”. Cu vocea sa cristalina a cucerit nu doar publicul de la noi din tara, dar si pe cel din Anglia.

Pentru cei mai multi din absolventi urmeaza balul multasteptat! Vezi ce tinuta si-a ales Evelina Negru pentru eveniment, dar si ce planuri are tanara pentru viitorul apropiat: „Am sa merg la studii in Romania, la facultatea...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie