15.08.2019
Trupa Metallica, care a sustinut ieri un concert la Bucuresti, a donat 250.000 de euro pentru spitalul oncologic construit in oras
Formatia americana Metallica, aflata la Bucuresti miercuri seara, pentru a sustine un concert pe Arena Nationala, s-a alaturat initiativei #NoiFacemUnSpital si a donat suma de 250.000 de euro.

Americanii, adepti ai stilului heavy metal, au demonstrat ca nimic nu conteaza mai mult decat umanitatea si ajutorarea celor aflati in impas.

Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu de la „Daruieste viata” au facut anuntul pe Facebook, unde au publicat o fotografie cu cei patru membri ai trupei: James Hetfiled, Lars Ulrich, Robert Trujillo si Kirk Hammet. Muzicienii au facut donatia de 250.000 de euro prin intermediul fundatiei lor, All Within My Hands

Metallica este o formatie americana de trash si heavy metal formata in anul 1981 in California, Statele Unite ale Americii. Trupa s-a bucurat relativ repede de succes si a dat lovitura cu cel de-al treilea album pe care l-au lansat in anul 1986, initulat Master of Puppets. Apogeul faimei a fost atins in anul 1991 odata cu albumul Metallica care a fost vandut in 16 milioane de copii in Statele Unite ale Americii.

Sursa foto: Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie