13.02.2024
„Te iubesc” suna mai bine cu un buchet de flori. Comanda un buchet cu livrare in Chisinau de la Secretflowers.md

Cand ai spus ultima data „Te iubesc”? Viata e prea scurta pentru a ezita s-o repeti. Indrazneste sa-ti exprimi emotiile intr-un mod simplu si sincer - cu un buchet de flori.

In luna dragostei, aminteste-i mamei, sotiei, iubitei, surorii sau prietenei tale cat de mult inseamna pentru tine. Secret Flowers te ajuta sa-ti surprinzi femeia draga cu florile preferate.

Fie ca alegi bujori, lalele, crizanteme, eustomii, cutii cu flori, buchete de 101 trandafiri sau o combinatie mai deosebita, la noi vei gasi mereu flori proaspete si parfumate - gata sa transmita exact ceea ce simti.

Iar daca iti doresti ceva mai mult, adauga o compozitie inedita de baloane cu heliu. Acestea, precum florile, nu dauneaza mediului, pentru ca optam doar pentru baloane confectionate din latex natural, 100% biodegradabile.

Cu secretflowers.md si SuperBaloane.md distanta nu este un impediment. Chiar daca esti departe, te ajutam sa organizezi surpriza prin livrare la domiciliu, la orice ora, 24/7, si in orice colt al tarii. Mai mult decat atat, pentru ca gestul tau sa devina memorabil, livrarea va fi asigurata de un domn elegant, la costum, care va inmana si o felicitare personalizata, in care poti adauga cuvintele tale de dragoste.

De plata nu-ti fa griji. Ai posibilitatea de a achita comanda direct pe site-ul nostru, indiferent de coltul lumii in care te afli. Simplu, rapid si sigur, astfel incat sa te poti concentra pe bucuria pe care vrei sa i-o aduci persoanei iubite.

De 14 februarie, alege sa spui „Te iubesc” intr-un mod special, cu florile si compozitiile de baloane care vor crea un moment magic.

Plaseaza o comanda in prealabil la numarul de telefon +37379021043, si fii sigur(a) ca surpriza ajunge la destinatie in momentul potrivit.

P.S.: „Te iubesc” se potriveste perfect cu un buchet de flori nu doar de Valentine’s Day, ci oricand simti tu.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie