09.08.2019
Sora lui Viorel Mardare – omagiu pentru regretatul regizor. „Fix un an de cand am aflat vestea. Fix jumatate de an de cand a plecat.”
Astazi se implnesc 6 luni de cand cunoscutul regizor basarabean – Viorel Mardare, nu mai este printre noi.

Acesta s-a stins din viata la 9 martie anul curent in urma unei lupte crancene cu o teribila diagnoza – cancer. In urma lui Viorel Mardare au ramas cele mai ingenioase spoturi facute la noi si, oricat de paradaoxal ar parea, o raza de lumina.

Astazi, sora lui, Angela Mardare, a postat o fotografie din arhiva familie cu Viorel in copilarie, iar in dreptul imaginii a scris: „Fix un an de cand am aflat vestea. Fin jumatate de an de cand a plecat.”

Desi timpul a trecut, sentimentul de pierderea nationala si gol imens in sufletele celor care l-au cunoscut sau i-au admirat creatia a ramas neschimbat, iar asta pentru ca pe cat de modest era regizorul, pe atat de talentat.

Amintim ca Viorel Mardare s-a stins din viata la 37 ani, dupa ce a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer. In doar doua zile, s-au adunat peste 100 de mii de euro, bani suficienti pentru tratament. Acesta a fost internat la o clinica din Germania, dar asta nu i-a salvat viata. Viorel Mardare este detinatorul Premiului National si este apreciat pentru spoturile inedite de promovare a tarii.


Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie