24.03.2020
Solistul trupei de baieti 7 Klase a decedat. „Baiat frumos si talentat... de ce el...? Cred ca ai fost ales si iubit. Iarta-ne, Artistule!”
<p>Catalin Caragea, solistul trupei de baieti 7 Klase a fost gasit fara suflare in apartamentul sau.</p>
Informatia a fost confirmata pentru PRO TV de producatorul formatiei, Iurie Badicu.
Ulterior, Iurie Badicu a venit si cu un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook prin care isi exprima admiratia fata de talentul pe care-l avea tanarul, intrebandu-se de ce anume el a trebuit sa paraseasca aceasta lume.

„Doamne Sfinte, Iarta-ne. Te rog, iarta-ne.
#Catalin, baiat frumos si talentat... de ce el...?
Rational si ambitios si, dintre noi toti, doar el isi facea semnul crucii in public, noi parca nustiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred ca ai fost ales si iubit. Iarta-ne, Artistule!

** De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parca ceva ma tulbura si ma impinge sa scriu. Pentru ce sa scriu acum cand nu mai citeste nimeni, ma intrebam si nu voiam sa scriu. Oricum, o patima ma iscodea si ma iscodea si ma zbuciuma daca vreti sa duc un jurnal pe feed. Si, intr-o dimineata dupa cateva minute dormite m-am trezit in cap cu fraza: #Buna #Dimineata#Loteria #Vietii! Astazi e prima zi, vom extrage cifra 1. Tot ce am scris ultimile zile (6) pe facebook curgeau din mine in cateva clipe, de parca scria cineva cu degetele mele si eu doar eram spectaror la ceea ce scriam. Sincer, intelegeam ce-am scris numai dupa ce citeam si eu de rand cu ceilalti.
Pai, iata, astazi este a 7 zi de regim de urgenta si eu trebuie sa extrag cifra 7.
Extrag cifra 7 si plang... pentru 7 KLASE. Pentru Catalin Caragea.”, a scris Iurie Badicu.

Trupa 7 Klase, formata din 5 baieti, s-a lansat pe piata muzicala in anul 2017, atingand repede culmile succesului atat in Moldova, cat si peste hotarele ei. Catalin Caragea era solistul formatiei si lucra alaturi de inca 4 tineri ce cantau la instrumente.
Printre cele mai cunoscute melodii ale lor se numara: Fata urbana, Plec din Chisinau si Fata care nu ma lasa.
Sursa foto: Google.com
Articole din aceeasi categorie