25.03.2020
Smiley - mesaj dupa decesul lui Catalin Caragea, solistul 7 Klase. „Trist, dar adevarat.”

Vestea mortii solistului formatiei 7 Klase a socat nu doar showbizul moldovenesc, dar si cel de peste Prut. Cu o reactie in acest sens a venit si cantaretul Smiley, dar si casa de productie HaHaHa Production, cu care trupa moldoveneasca a avut o colaborare frumoasa.

Smiley a publicat pe Instagram o fotografie cu formatia 7 Klase, peste care a scris: „Trist, dar adevarat! Dumnezeu sa te ierte, Catalin.”

Citeste si : Interpretul Igor Sirbu - apel catre jurnalisti dupa decesul solistului 7 Klase: „Nu dezinformati lumea! Si asa traim clipe grele si triste.”

Pe pagina HaHaHa Production, de asemenea, a fost publicata fotografia regretatului artist, cu un mesaj emotionant: „Cat de bogate, sensibile si fragile sunt sufletele artistilor! Cat de mult le iubim pentru tot frumosul pe care il transmit prin creatiile lor si cat de dureros este cand pleaca unul dintre ele! Sa te odihnesti in pace, Catalin, te iubim si iti multumim pentru muzica!”

Amintim ca interpretul Catalin Caragea a fost gasit fara suflare in apartamentul sau. Potrivit presei, acesta si-ar fi pus capat zilelor. Catalin a fost solistul trupei de baieti 7 Klase, care-a facut furori la Romanii au Talent in 2018, cucerindu-l mai ales pe Smiley, care le-a si propus sa colaboreze cu HaHaHa Production. De asemenea, Catalin a cucerit si publicul de la X Factor, interpretand hituri precum Wicked Games sau Sex on fire.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie