20.11.2020
Sentinta primita de un muzician care a sustinut ca noul coronavirus e o afacere inventata de OMS si Bill Gates

Un tribunal din Bali a condamnat joi un muzician punk-rock la 14 luni de inchisoare dupa ce a criticat Asociatia Medicilor din Indonezia in legatura cu masurile luate de aceasta impotriva pandemiei de COVID-19.

I Gede Ari Astina, bateristul trupei Superman is Dead, a fost acuzat de defaimare in luna august dupa ce a numit Asociatia Medicilor din Indonezia si spitalele “lachei ai OMS”, cu referire la Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Citeste si :  O femeie a furat 1 milion de euro din banii firmei pentru a-si asigura o viata de lux. A spus ca era deprimata

De asemenea, el a criticat asociatia si spitalele pentru ca au cerut celor care prezinta simptome asociate noului coronavirus sa se testeze.

Astina, cunoscut dupa numele de scena Jerinx, declarase anterior ca boala cauzata de noul coronavirus este o schema de afaceri inventata de OMS si de fondatorul Microsoft, Bill Gates.

„Clientul meu este dezamagit de verdict”, a declarat avocatul lui Astina, Sugeng Teguh Santoso.

Indonezia a raportat joi 4.798 de cazuri noi de coronavirus, care ridica numarul total de infectii la 483.518, cel mai mare din sud-estul Asiei.

Alte 97 de decese asociate noului coronavirus au fost inregistrate peste noapte, numarul total al victimelor ajungand la 15.600, potrivit datelor Ministerului Sanatatii.

Citeste si :  Situatie de necrezut la o inchisoare! O politista s-a indragostit de unul dintre cei mai periculosi detinuti! Femeia risca sa fie inchisa

Sursa: Agerpres

Articole din aceeasi categorie