14.01.2021
„Seminte de Cer” - rezultatul frumos al scriitoarei Adelina Labic-Lungu si pictoritei Galina Vieru, care iti arata adevaratele valori ale copilariei, credinta, dragostea de patrie si te duce cu gandul la casa parinteasca

Si-au unit talentele si au scris o carte pentru cei mai mici cititori. Chiar daca e adresata copiilor, cartea cuprinde mai multe povestioare cu sens profund, care ne reintorc la valorile copilariei de candva.

Citeste si :  Plutesti si iti relaxezi nu doar corpul, dar si mintea! Mihaela TIHON, manager: „Sesiunile floating ajuta la mentinerea starii emotionale.”

Cartile sunt cele care ne vin in ajutor ori de cate ori simtim nevoia. „Seminte de Cer” scrisa de Adelina Labic-Lungu si ilustrata de Galina Vieru este o carte creata pentru copii si inspirata din vremurile actuale despre care ne vor povesti mai multe creatoarele acestei opere.

Titlul cartii este o metafora cu un mesaj la fel de profund. „Semintele de cer este de fapt copilaria si sunt acei copii care poarta cu ei frumosul. Acele seminte care din copilarie ar trebui noi sa lecultivam si aici asa cum le-am enumerat mai devreme ar fi credinta, patriotismul, dragostea de neam, adevarul”, spune scriitoarea Adelina LABIC-LUNGU.  Pictorita Galina Vieru a avut cei mai buni critici - chiar copiii ei, iar gama cromatica regasita pe paginile cartii are si ea o semnificatie aparte.

Citeste si :  S-a indragostit de moda inca din copilarie, la fel ca si de bucatele traditionale! Afla ce mancare prefera Tina Timofti, dar si ce fel de sarpe a gustat aceasta

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie