11.09.2020
Sedinta Parlamentului - pe note muzicale si in versuri! „Radem. Dansam. (...) Ca de plans o sa reusim dupa alegeri.”

Un filmulet creat de producatorul multimedia, Constantin Celac, a devenit viral pe Internet.

In cadrul Sedintei Parlamentului din 10 septembrie, deputatul PAS, Radu Marian, a tinut un discurs in care l-a mentionat de mai multe ori pe Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Sefa Legislativului, Zinaida Greceanii, a avut o reactie neasteptata, fiind indignata de faptul ca Dodon este pomenit atat de des.

Inspirandu-se din declaratiile deputatului PAS, dar si din reactia Zinaidei Greceanii, Constantin Celac a creat o parodie, punand pe note muzicale  cuvintele celor doi politicieni.

„Radem. Dansam. Apreciem. Distribuim. Ca de plans o sa reusim dupa alegeri.”,  a scris acesta in descrierea postarii sale de pe Facebook.
Internautii s-au grabit sa aprecieze postarea si au lasat, in sectiunea destinata comentariilor o multime de mesaje: „Eu zic sa mergem la Eurovision cu acest cantec! Iata de data asta luam premiul cel mare!”; „Oscar!!! Am privit de vreo 10 ori”; „Genial! Am vazut ca cineva sugera ca acest fragment sa fie pus pe “beat”, dar nu imi imaginam ca va suna atat de bine ” , sunt doar cateva dintre cuvintele scrise de ei.

Citeste si :  Cat de adorabili sunt! Prima aparitie a Anisoarei Loghin cu viitorul ei sot, Radu Ginsari

Surse foto: Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie