27.08.2019
Scarlett Johansson, fara rivale. Topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood
Pentru al doilea an la rand, Scarlett Johansson (34 de ani) a fost plasata de revista Forbes pe primul loc in topul celor mai bine platite actrite din lume.

In ultimele 12 luni, pana la 1 iunie 2019, americanca si-a trecut in conturi 56 de milioane de dolari, in special, datorita rolurilor sale din filmele cu supereroi.

Fata de precedenta evaluare a celor de la Forbes, Scarlett Johansson si-a sporit veniturile cu 15,5 milioane de dolari. Mai mult de jumatate din bani au venit pe filiera productiei de succes „The Avangers: Endgame”, dar cunoscuta actrita a incasat cecuri consistente si de pe urma viitorului sau film, „Black Widow”, care va fi lansat in 2020.

Pe locul al doilea in ierarhia celor mai bine platite actrite s-a clasat Sofia Vergara (44 de milioane de dolari), iar podiumul e completat de Reese Whitherspoon, cu 35 de milioane de dolari.

De remarcat faptul ca toate actritele din Top 10 au depasit bariera de 20 de milioane de dolari, in conditiile in care anul trecut numai Johansson si Angelina Jolie izbutisera acest lucru. De altfel, aceasta din urma pare sa fie marea perdanta a clasamentului Forbes, Angelina Jolie nefiind inclusa in primele 10.

Comparativ cu Scarlett Johansson, cel mai bine platit actor de la Hollywood este Dwayne Johnson, cu aproape 90 de milioane de dolari. Intr-un clasament general, indiferent de sex, Scarlett Johansson ar fi de-abia pe locul al optulea.

Iata cum arata Top 10 al celor mai bine platite actrite:

1. Scarlett Johansson – 56 milioane de $;Imagini pentru scarlett johansson

2. Sofia Vergara – 44,1 milioane de $;Imagini pentru sofia vergara

3. Reese Whiterspoon – 35 milioane de $;Imagini pentru reese witherspoon

4. Nicole Kidman – 34 milioane de $;Imagini pentru nicole kidman

5. Jennifer Aniston – 28 milioane de $;Imagini pentru jennifer aniston

6. Kaley Cuoco – 25 milioane de $;Imagini pentru kaley cuoco

7. Elisabeth Moss – 24 milioane de $;Imagini pentru elisabeth moss

8. Margot Robbie – 23,5 milioane de $;Imagini pentru margot robbie

9. Charlize Theron – 23 milioane de $;Imagine similarAƒ

10. Ellen Pompeo – 22 milioane de $.Imagini pentru ellen pompeoSursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie