30.03.2023
Sarbatoare in familia Danielei Cheltuitor! Fiica bloggeritei, Eva, a implinit un an: „Nu imi vine a crede ce mare e deja” - VIDEO

Fiica bloggeritei Daniela Cheltuitor a implinit un an, cu aceasta ocazie, bloggerita a publicat un video pe pagina sa de Instagram, unde alaturi de micuta Eva, in rochii stil mama-fiica se delecteaza dintr-un tort, pe care este cifra unu.

Pe 30 martie, al anului trecut bloggerita Daniela Cheltuitor a devenit pentru prima data mama. Aceasta a nascut o fiica pe care au numit-o Eva. Astazi Cheltuitor a publicat un video pe pagina sa de Instagram si a scris: „Felicitari cu 1 anisor soarele nostru! 30.03.22.”.

Prima care a venit cu comentariu la acest video plin de dragoste, a fost nasa lor, Diana Rimis, care a scris: „La mulți ani, iubire!”.

„La primele noastre intalniri cand abia se infiripa ceva, el mi-a povestit despre vacanta lui in Tenerife trei ore”. Vlada Mardari, vacanta de vis alaturi de familie - VIDEO

Eva a primit zeci de felicitari de la internauti, printre care: „La multi ani printesei!”/ „Nu imi vine a crede ce mare e deja! Mulţi anişori înainte şi toţi frumoşi Eva.”/ „La multi ani copilita minunata! Sa-ti dea Dumnezeu tot cei mai bun pe aceasta lume!”, etc.

Un adevarat succes! O rochie creata de fashion bloggerita Hellen Monroe a ajuns pe un billboard din Times Square Avenue, la New York - VIDEO

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are peste 120 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021, iar in luna martie al anului 2022 bloggerita a dus pe lume o fetita pe nume Eva.

Articole din aceeasi categorie