28.07.2020
Sarbatoare deosebita in familia interpretei Tatiana Heghea. „Nu voi uita niciodata intensitatea acelei zile...”

Tatiana si sotul sau, Eugen, celebreaza astazi o alta aniversare speciala pentru familia lor. Cuplul implineste 5 ani de cand au sarbatorit nunta.

Citeste si :  Trei generatii de barbati. Cantareata Tatiana Heghea: „Daca as fi trait alte timpuri, as fi fost scutita si aurita pentru faptul ca am nascut un baiat Regelui”

Cu aceasta ocazie, cantareata de 32 de ani a publicat o serie de fotografii de la evenimentul lor de suflet. Aceasta le-a aratat urmaritorilor sai cat de fericita era in acele momente, ce rochie a purtat si cum a derulat nunta.

 „Mireasa. 28 iulie, acum 5 ani. Nu voi uita niciodata intensitatea acelei zile'', a notat artista in descrierea pozelor sale. Se pare ca amintirile au reusit sa o emotioneze pe Tatiana. 

Internautii nu au putut trece cu vedere aceasta postare si au tinut sa-i felicite pe soti si sa-i scrie cateva complimente miresei. „Sa fiti mereu asa fericiti si uniti pana la adanci batrineti!” si „La cat mai multi ani frumosi impreuna!”, au scris doua admiratoare, iar alta a mentionat ca Tatiana este „minunata”.

Recent, cuplul a sarbatorit nunta de lemn printr-o mica festivitate acasa, marcand, la fel, cinci ani de cand si-au spus unul altuia „Da”. Tatiana Heghea si Eugen Rabei cresc impreuna doi copii: Regina-Raluca si Arthur-Elisey.

Citeste si :  Tatiana Heghea si sotul ei, Eugen Rabei, au sarbatorit nunta de lemn in carantina. „Asa ceva nici nu visam ca voi trai”

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie