10.01.2024
Selena Gomez si Taylor Swift, discutie virala la Globurile de Aur. A fost surprinse in timp ce ii barfeau pe Timothee Chalamet si Kylie Jenner

Cea de-a 81-a editie anuala a Globurilor de Aur a avut loc duminica seara, oferind o multime de momente virale in mediul online. Kylie Jenner si iubitul ei, Timothee Chalamet, au atras cu siguranta atentia, fiind un subiect discutat si la masa Selenei Gomez si a lui Taylor Swift.

Intr-un videoclip distribuit masiv pe retelele de socializare, Selena Gomez este surprinsa in timp ce ii povestea bunei sale prietene, Taylor Swift, despre Kylie Jenner si Timothee Chalamet. Potrivit unui cititor de buze, fosta iubita a lui Justin Bieber s-a simtit jenata de faptul ca a cerut sa faca o poza cu celebrul actor, insa acesta a refuzat-o.

Selena Gomez si Taylor Swift, discutie virala la Globurile de Aur/ Profimedia

Jeremy Freeman a dezvaluit pentru Daily Mail ca discutia animata pe care a avut-o Selena Gomez cu Taylor Swift, dar si cu sotia lui Miles Teller, Keleigh Sperry, avea legatura cu faptul ca actritei i s-a refuzat o fotografie cu Timothee, in varsta de 28 de ani, sustinand ca acesta se teme ca ar putea sa o „deranjeze” pe Kylie, in varsta de 26 de ani.

Freeman a sustinut ca Selena ar fi spus: „Nu a vrut sa faca o poza cu mine, a spus nu”, iar Keleigh a intrebat: „Timothee?”. Taylor este surprinsa ulterior soptindu-i ceva la ureche Selenei, iar actrita din „Only Murders In The Building” ar fi spus: „Am incercat, nu am putut. Il voi supara”.

Selena si Timothee s-au cunoscut in urma cu multi ani, cei doi jucand impreuna in filmul „Woody Allen A Rainy Day In New York”, in 2018.

Utilizatorii au reactionat imediat pe retelele de socializare, multi fiind de partea Selenei Gomez: „Selena este atat de reala. Indiferent ce problema are, fuge la fetele ei”/ „Reactia lui Taylor este geniala”/ „Kylie nu a fost de acord, e rea”/ „E pacat ca Timothee nu o mai saluta pe Selena din cauza lui Kylie”.

Articole din aceeasi categorie