24.03.2020
S-a stins din viata fostul iubit al lui Jennifer Lopez. Barbatul avea doar 51 de ani

Primul iubit al divei latino a murit la 51 de ani, din cauza unei afectiuni cardiace. Medicii nu l-au putut resuscita, acesta dandu-si ultima suflare intr-o clinica din Manhattan.

Jennifer Lopez a inceput o relatie cu colegul sau, David Cruz, pe vremea cand avea doar 15 ani. David a devenit prima iubire a divei pop. Desi mama artistei era impotriva relatiei, Jennifer era gata sa faca orice pentru fi impreuna cu David Cruz.

Citeste si : Doua dive latino - spectacol incendiar la SuperBowl 2020. Shakira, Jennifer Lopez si fiica ei, Emme, au ridicat in picioare un stadion intreg

Cei doi au avut o relatie de 10 ani. In tot acest timp ei apareau impreuna la tot felul de evenimente mondene. Aceasta relatie a tinut mai mult decat toate celelalte legaturi amoroase ale interpretei care au urmat.

Lopez si Cruz s-au despartit in 1995. Se spunea atunci ca iubitul vedetei nu ar fi putut sa se obisnuiasca cu viata mondena a lui Jennifer si popularitatea ei in ascedenta. Cu toate acestea, cei doi au reusit sa pastreze o relatie calda, de prietenie chiar. Intr-unul dintre interviuri, Jennifer a declarat ca Cruz va ramane mereu o persoana apropiata pentru ea, pentru ca o cunoaste asa cum nimeni altcineva.

Citeste si : Jennifer Lopez, virala pe Internet! Femei din lumea intreaga s-au fotografiat in oglinda, in bikini

Amintim ca acum diva latino este intr-o relatie cu fostul jucator de baseball, Alex Rodriguez. Acum un an, acesta a cerut-o in casatorie pe Jennifer. Cei doi planuiesc o nunta de poveste cu cele mai tari vedete de la Hollywood printre invitati.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie