10.08.2020
S-a marit familia! Arnold Schwarzenegger a devenit pentru prima data bunic

Chris Pratt si fiica cea mai mare a lui Arnold Schwarzenegger, Katherine, au devenit parinti.

Fratele lui Katherine, Patrick Schwarzenegger, a confirmat stirea intr-un videoclip exclusiv obtinut de jurnalistii de la Entertainment Tonight. 

„Ei sunt foarte bine, tocmai i-am cumparat un cadou.", a spus Patrick, in timp ce parasea un magazin din Santa Barbara, California, tinand in mana un cadou cu o panglica roz, asa ca se pare ca cei doi soti au o fetita.


Tatal lui Katherine, Arnold Schwarzenegger, mama, Maria Shriver si fratii, Christina si Christopher, de asemenea, au fost surprinsi de paparazzi in timpul unei vizite la casa ei. 

In cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon, care a avut loc in luna mai, actorul Arnold Schwarzenegger a declarat ca este entuziasmat de faptul ca fiica sa este insarcinata.„Chiar e o veste incantatoare ca fiica mea, Katherine, urmeaza sa aiba un copil. Abia astept sa ma pot juca, fie cu ea, fie cu el, nu conteaza ce va fi pana la urma, sa ne distram impreuna. Cred ca e o experienta unica.”

Citeste si :  Arnold Schwarzenegger va deveni bunic! Fiica lui cea mare este insarcinata   

Chris Pratt, in varsta de 41 de ani, si Katherine Schwarzenegger, in varsta de 30 de ani, au inceput sa formeze un cuplu din vara anului 2018. In iunie, anul trecut, a avut loc nunta lor la o ferma din Montecito, California, ulterior plecand in luna de miere in Hawaii, pe insula Lenai. 

Pentru actorul filmului Jurassic world, Chris Pratt, acesta nu este primul copil. El mai are un fiu din casatoria cu Anna Faris, de care s-a despartit in 2017.

Citeste si :  Arnold Schwarzenegger a implinit 73 de ani! Cum si-a sarbatorit ziua de nastere actorul

Surse foto: Google.com, Getty

Articole din aceeasi categorie