14.10.2020
Relatia lor a trecut la o alta etapa! Roman Burlaca si Gabriella Damir - intr-o fotografie emotionanta in fata lacasului sfant!

Regizorul Roman Burlaca si aleasa inimii lui, Gabriella Damir, formeaza unul dintre cele mai frumoase si admirate cupluri din showbizul de la noi. 

Tinerii traiesc o frumoasa poveste de dragoste si nu ezita sa impartaseasca cu urmaritorii lor de pe Instagram cele mai minunate si importante evenimente din viata lor de cuplu. De curand se pare ca relatia celor doi a trecut la o noua etapa. Roman si Gabriella au devenit nasi de botez.

Gabriella a publicat pe pagina sa de Instagram un sir de Instastories si poze de la importantul eveniment. In una dintre fotografii, ea si Roman apar cu finutul lor in brate in fata lacasului sfant.

Admiratorii cuplului au apreciat postarea si nu au ezitat sa-i felicite pe tineri si sa le ureze numai bine: „Superbi!”; „Un cuplu magnific!”; „Simpatici!”; „Frumosi!”, sunt doar cateva dintre mesajele acestora.

Roman Burlaca si Gabriella Damir si-au afisat relatia la inceputul acestui an, publicand primele poze pe conturile lor de Instagram. Anterior, regizorul a avut o relatie cu jurnalista Felicia Sirbu.

Citeste si :  Imagini din arhiva familiei! Cum arata bunica lui Dan Balan

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie