16.10.2020
Radu Sirbu a lansat un nou videoclip! „Multe cupluri si-au amanat evenimentele din motive bine cunoscute, iar eu am dorit sa le transmit un mesaj frumos care sa ajunga la inimile lor.”

Fostul membru al formatiei O-Zone, Radu Sirbu, nu inceteaza sa-si bucure admiratorii cu vocea sa exceptionala si melodiile originale. De aceasta data, Radu vine cu o piesa despre iubire si celebrarea acesteia, intitualata „Raspuns”.

Citeste si :   Cand planifica sa faca nunta si care sunt planurile de viitor ale proaspat logoditilor, Cleopatra Stratan si Edward Sanda. „Am s-o fac sa planga...”

Da play si savureaza!

Citeste si :  Cleopatra Stratan se apuca de business. Vezi ce domeniu de activitate si-a ales

„Am ales sa lansez piesa #Raspuns in aceasta perioada dificila pentru noi toti pentru ca stiu, multe cupluri si-au amanat evenimentele din motive bine cunoscute, iar eu am dorit sa le transmit un mesaj frumos care sa ajunga la inimile lor, iar cei ce stiu sa iubeasca, sa nu uite ca dragostea nu are termen de valabilitate si ca totul va fi bine! Sper ca am reusit sa ating coarda sensibila iar mesajul meu va ajunge acolo unde trebuie.

Tin sa multumesc din suflet „Mesagerilor Iubirii”, cuplurilor care au fost de acord si au participat la acest proiect, si care au acceptat propunerea de colaborare fara sa ezite, chiar daca inca nu auzisera piesa. 

Lilia Ojovan & Calin Rosca, Raluca Onuc & Marius Onuc, Botnaru Diana & Baietrau Lilian, Natalia Turcan & Marius Brasoveanu, Iulia Bujor & RaDu Capbatut 

P.S.: Initial am avut in plan sa organizam un „casting” sa filmam actori care sa interpreteze rolul cuplurilor din acest videoclip, dar ulterior impreuna cu echipa Rassada Music am hotarat ca va fi mai bine daca mesagerii nostri vor fie oameni cu povesti reale de iubire care au trait cu adevarat emotiile acestui moment magic.”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Textul cantecului a fost scris de sotia interpretului, Ana Sirbu, iar muzica este rezultatul unei colaborari fructuoase dintre Radu si Ana (Sianna). 

Citeste si :  De Hramul Chisinaului, Igor Cuciuc surprinde moldovenii. „Este cea mai grozava veste pe ziua de astazi.”

Surse foto/video: Google.com, Facebook.com, YouTube.com

Articole din aceeasi categorie