19.07.2023
Putini isi incep asa dimineata! Vezi care este primul lucru ce l-a facut Olga Tapordei de ziua ei de nastere: „In mod normal trebuia sa stau acasa azi, dar...” - VIDEO

Astazi, 19 iulie 2023, femeia de afaceri si fosta prezentatorea a emisiunii „O Seara Perfecta”, Olga Tapordei, implineste 38 de ani.

Un obicei de-al Olgai este acela de a alerga in fiecare dimineata. Chiar daca astazi este ziua ei de nastere, experta in personal branding nu a renuntat la sport.

A imbracat costumul sport, si-a prins parul intr-o coada de cal si a iesit afara cu zambetul pe buze. „Da, eu stiu. In mod normal trebuia sa stau acasa azi, dar daca este asa sa luam, e gata cu disciplina noastra si cu toate obiceiurile pentru ca sarbatori sunt 1000. Desigur ca aceasta este o sarbatoare importanta, dar totusi disciplina e si mai importanta. O zi frumoasa”, a mentionat Olga Tapordei intr-un video pe care l-a publicat ulterior pe contul ei de Instagram.

De asemenea, ea a adaugat: „Good morning! Azi e ziua aceea”.

Tapordei a postat totodata un video in care tine in maini un buchet superb de gypsophile, iar in descrierea lui a scris: „38. Si asta e cea mai frumoasa viata a mea! Multumesc ca sunteti alaturi. Primesc felicitari, in comentarii in schimb… ofer cadouri in stories”.

Horoscop 19 iulie 2023. Zodia pentru care bat clopotele de nunta

„La multi ani, femeie COSMOS”, „La multi ani, femeie minunata! Iti doresc tot binele din lume pentru ca il meriti cu adevarat! Te cuprind si iti multumesc pentru tot”, „La multi ani femeie bomba”, sunt cateva dintre felicitarile pe care le-a primit deja experta in personal branding de la internauti.

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest. De asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 90 mii de urmaritori. Tapordei este fosta prezentatoare a emisiunii de la PRO TV, O Seara Perfecta.

O tanara a pus pe TikTok clipuri in care se auzeau tipete din casa vecina si a chemat politia. A fost uimita de ce s-a intamplat apoi - VIDEO

Articole din aceeasi categorie