11.08.2023
Prima vacanta alaturi de fiul lor! Unde au evadat Anastasia Fotachi si Gabriel Stati - FOTO/VIDEO

Acum 3 luni, la data de 11 mai 2023, Anastasia Fotachi a devenit mama pentru prima data. Aceasta a adus pe lume un baietel ce poarta numele Alistar.

Si pentru ca au vrut sa sarbatoreasca frumos acest eveniment special, Anastasia Fotachi si sotul ei, Gabriel Stati si-au organizat o mica vacanta peste Prut.

Desi Fotachi a evitat sa publice locatia pe retelele de socializare, dupa imagini putem deduce ca familia Stati se odineste pe litoralul Marii Negre, la Olimp, Romania.

Peste 14 milioane de oameni i-au urmarit coregrafia din dormitor! Fanii, cuceriti de miscarile lascive ale Shakirei

Dupa ce ieri a „inundat” sectiunea InstaStory cu o multime de fotografii adorabile alaturi de Alistar, astazi au mai fost publicate cateva filmulete, totul datorita faptului ca micutul are deja 3 luni.

Victoria Rosca a sarbatorit nunta de otel! La aniversarea celor 11 ani de casatorie, Victoria Rosca a publicat fotografii rare din acea zi - FOTO

„Astazi Alistar a implinit 3 luni”, a mentionat modelul pe Instagram.

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 250 de mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015. Aceasta este casatorita cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Articole din aceeasi categorie