11.08.2023
Victoria Rosca a sarbatorit nunta de otel! La aniversarea celor 11 ani de casatorie, Victoria Rosca a publicat fotografii rare din acea zi - FOTO

La data de 10 august 2012, actrita Victoria Rosca si sotul ei, Viorel Vacari au jucat nunta.

La 11 ani distanta de la acel eveniment important din viata lor, Rosca a decis sa posteze pe social media o fotografie in care putem vedea ce tinuta a purat la nunta.

„Ca azi, 11 ani in urma! Straniu, dar nu as schimba nimic, poate doar ciorapii de matase”, a scris actrita si regizoarea intr-o postare pe contul ei de Facebook.

La nunta, Victoria Rosca a purtat o rochie alba, clasica, insa accesoriul care a scos-o in evidenta a fost o frumoasa voaleta de aceeasi culoare ca a rochiei.

Cu ce se ocupa in prezent Elena Voscoboinic, moldoveanca superba care a fost partenera lui Radu Valcan la „Dansez pentru tine” - FOTO

In mai putin de o zi, imaginea cu cei doi indragostiti a adunat sute de aprecieri si comentarii din partea internautilor. „Sa va iubiti in continuare. Lui Viorel am sa-i fac diploma de merit ca rezista la toate nebuniile tale”, „La multi ani dragii nostri! Fiti fericiti mereu impreuna cu minunea voastra si cei dragi alaturi! De la Radauti toata dragostea noastra”, „Multi ani frumosi in continuare”, sunt cateva dintre felicitarile pe care le-au primit Victoria si Viorel.

Vezi mai jos si alte fotografii din ziua in care ei si-au unuit destinele:

Peste 14 milioane de oameni i-au urmarit coregrafia din dormitor! Fanii, cuceriti de miscarile lascive ale Shakirei

Victoria Rosca este actrita si autoarea proiectului „Zambarele”. Aceasta e casatorita cu Viorel Vacari. Cei doi sunt parintii lui Ovidiu-Alexandru.

Horoscop 11 august 2023. Zodia care primeste bani si chiar o marire de salariu

Articole din aceeasi categorie