28.08.2019
Pentru ca nu a vrut sa-i cedeze locul, o tanara din Cahul s-a pomenit cu femeia in brate. „M-a amenintat ca sotul ei lucreaza in politie si ca am s-o primesc.”
Vitalina Girnet, o tanara din Cahul, s-a pomenit in mijlocul unei situatii extrem de neplacute, in timp ce calatorea cu microbuzul. Dupa ce a refuzat sa cedeze locul sau unei femei, Vitalina s-a „trezit” cu ea in brate.

Vitalina a povestit intreaga istorie si deznodamantul ei intr-o postare pe Facebook, lasand internautii cu gura cascata. „Nu am putut sa nu ma impart cu asa o experienta, dar am sa scriu pe scurt! Azi am urcat in autobuzul cu ruta Cahul-Chisinau! Am primit bilet fara numarul locului la fel ca si alti pasageri si la fel ca si doamna in cauza! Am urcat si am ocupat un loc cu mult timp inaintea unei doamne care a venit si fiind vorbitoare de limba rusa s-a adresat in cel mai urat mod, spunand sa parasesc locul! Respectiv am intrebat daca acesta este nr. locului pe care trebuie sa il ocupe si a spus ca sa vorbesc in rusa pentru ca ea nu itelege, i-am tradus si mi-a raspuns ca: ,,Da, are loc indicat”, de fapt, neavand pentru ca nu a dorit sa il arate) si luandu-l pe sofer ,,la o vorba”! Cand s-au intors soferul mi-a reprosat ca nu stau la locul meu si ca sa-l parasesc! In cele din urma am ramas pe locul meu, iar doamna a spus ca se aseaza in bratele mele! Zis si facut! Cand am sunat parintilor sa le cer un sfat, dumneaei m-a amenintat ca sotul ei lucreaza in politie si ca ,,am s-o primesc si eu si parintii mei”! A fost nevoie sa fie anuntata politia din orasul Cantemir, ca ea si soferul sa constientizeze ca o sa se aleaga cu un caz penal, probabil, ca sa coboare din bratele mele! In cele din urma cand a urcat politistul, soferul a improvizat alta minciuna! Iar omul care a anuntat politia a spus ca s-a rezolvat problema!”



Tanara a ramas profund dezamagita de situatie si spune ca e socata de atata tupeu si incompetenta.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie