27.05.2024
Postarea Svetlanei Sainsus imediat după ce Gheorghe Cavcaliuc a anunțat că a divorțat - FOTO

Svetlana Sainsus și Gheorghe Cavcaliuc dau tot mai mult de înțeles că sunt într-o relație de dragoste.

Încă un indiciu este mesajul co-fondatoarei caritate.md pe care l-a publicat la scurt timp după anunțul fostului șef adjunct al IGP.

Nina Crețu - mai crede în minuni: „Cred că tu ești prințul meu” - VIDEO

„Bărbatul este sprijin, el trebuie să fie puternic și de încredere în toate situațiile”, a menționat Sainsus. De asemenea, aceasta a scris: „My man, my power”, în traducere din engleză: „Bărbatul meu, puterea mea”.

Totodată, femeia i-a dedicat și o poezie iubitului ei: „Cu dedicatie specială, pentru cel mai scump, unic”.

Gheorghe Cavcaliuc a divorțat: „Ca să fac o claritate în tot și toate...”

Deși nu a confirmat sau infirmat zvonurile precum că el ar fi tatăl Liei, fiica Svetlanei Sainsus, Cavcaliuc a notat că este un bărbat „matur, liber și divorțat”.

„Nu prea am privit știrile din Moldova săptămâna aceasta, dar am tras acum cu un ochi și am înțeles că unele portaluri de știri mi-au acordat atenție deosebită. Ca să fac o claritate în tot și toate. Sunt un bărbat matur, liber și divorțat, care îmi trăiesc viața cum vreau și cu cine vreau...”, a spus Gheorghe Cavcaliuc.

Secretul Svetlanei Sainsus a ieșit la iveală

La sfârșitul anului 2023 a devenit cunoscut faptul că Gheorghe Cavcaliuc ar fi tatăl Liei, fiica Svetlanei Sainsus. Cel puțin asta se ințelegea din comentariul scris pe Facebook de către mama acestuia, Parascovia Cavcaliuc.

În luna noiembrie a anului trecut Svetlana a publicat pe Facebook câteva fotografii cu fiica ei. Imaginile au adunat sute de like-uri, dar și comentarii din partea internauților. Printre cei care au comentat s-a regăsit și Parascovia Cavcaliuc care se pare că este bunica Liei. „Bravo, bravo, succes principesa lu Bunica”, a scris femeia.

 

Totodată, Svetlana si-a tatuat litera G pe mână și a recunoscut pe social media că tatuajul este dedicat iubitului ei.

Madonna, din nou singură la 65 de ani. Artista s-a despărțit de iubitul tinerel: „Lucrurile s-au stins între ei” - FOTO

De asemenea, co-fondatoarea caritate.md postează adesea fotografii cu tatăl Liei, însă evită să-i arate chipul.

Articole din aceeasi categorie