17.09.2020
Pavel Stratan a lansat o piesa in colaborare cu interpretul roman, Keo! Vezi cum suna „Lasa-ma sa beau”

In premiera, Pavel Stratan si Keo au colaborat si au lansat piesa „Lasa-ma sa beau”. Este un single cu un mesaj profund, despre o iubire patimasa care e mistuita de un dor intens.

Compusa de catre cei doi artisti impreuna cu Tom Boxer, „Lasa-ma sa beau” este o piesa plina de metafore, care scoate in evidenta unul dintre cele mai importante aspecte intr-o relatie: orgoliul. Atunci cand acesta devine mai important decat persoana iubita, relatia se destrama, iar toate amintirile frumoase incep incet sa dispara.

Clipul completeaza prin imagini povestea piesei si il prezinta pe Pavel in ringul de box, luptand pentru iubire.

„Desi ne cunoastem de foarte mult timp, drumurile noastre creative nu s-au intalnit pana acum. A fost o placere sa lucram impreuna la aceasta piesa, iar Keo este un artist foarte talentat si dedicat muncii sale. Speram ca aceasta melodie este doar prima pe care o lansam impreuna”, declara Pavel Stratan.

„De foarte mult timp imi doream o colaborare cu Pavel, inca din 2005, de cand m-am lansat. Fiind un mare admirator al lui, ma bucur ca in sfarsit am reusit sa facem impreuna aceasta piesa magica, cu potrivirea perfecta pentru stilurile noastre”, adauga Keo.

Citeste si :  Adrian Cuciuc iti propune o noua versiune a celebrei melodii „O, inima nu ma lasa!” „Videoclipul e extraordinar”

Surse foto/video: Youtube, Google.com

Articole din aceeasi categorie