01.08.2024
Olia Tira a primit cel mai special cadou de ziua ei: „Fiul meu este cel mai bun lucru care mi s-ar fi putut întâmpla” - FOTO/VIDEO

Astăzi, 1 august 2024, Olia Tira își sărbătorește cea de-a 36-a aniversare. De curând, însă, interpreta a primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu, a adus pe lume un băiețel.

Plină de recunoștință, Olia Tira a scris pe Instagram un mesaj, chiar de ziua ei: „Intru într-un nou an din viața mea cu o mare fericire în inimă și recunoștință pentru cadoul valoros, cel mai prețios și mult așteptat cadou care a venit în viața mea și acesta este fiul meu. Anul trecut a fost plin de momente vesele și întorsături neașteptate. A fost cu adevărat generos cu mine și cu familia mea. În fiecare dimineață mă trezeam cu un sentiment de recunoștință față de viață, iar când ne-a venit vestea, am mulțumit și pentru viața pe care am purtat-o ​​sub inimă”.

Și-a ținut sarcina în secret! Olia Tira a devenit mămică pentru prima dată. Imagini de la maternitate - FOTO

 

Interpreta a ales să nu publice imagini cu burtica și să nu facă niciun anunț în mediul online timp de 9 luni. Doar după ce a născut a recunoscut totul:„Lunile de așteptare au fost pline de dragoste, iar acum, când micul nostru miracol este deja cu noi, aceste emoții s-au înmulțit de zece ori. Am vrut să păstrez acest eveniment sacru, mult așteptat și dorit, și să trăiesc fără publicitate. Sunt sigură că mă veți înțelege. Fiul meu este cel mai bun lucru care mi s-ar fi putut întâmpla. Mâinile lui mici și ochii plini de curiozitate fac fiecare moment de neuitat. Și astăzi acest mic om ne-a schimbat viața, aducând lumină și un sens și mai mare în ea”.

De asemenea, Olia i-a dedicat și soțului său un mesaj de mulțumire: „Simt profundă recunoștință față de bărbatul meu, copilului nostru, pentru dragostea, sentimentul de încredere și siguranță, devotamentul și înțelepciunea în care creăm împreună, cărămidă cu cărămidă, propria noastră lume”.

După ce soțul i-a murit, o femeie a purtat verigheta lui pe un lănțișor. După un an, a descoperit un detaliu pe inel: „M-a șocat”

Olia Tira este o cântăreață din Republica Moldova. Împreună cu formația SunStroke Project a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2010, ce a avut loc la Oslo în Norvegia cu piesa Run Away.

Irina Rimes, un nou concept live la Arenele Romane: „DESCÂNTATELE” - FOTO

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM/olia_tira

Articole din aceeasi categorie