01.08.2024
După ce soțul i-a murit, o femeie a purtat verigheta lui pe un lănțișor. După un an, a descoperit un detaliu pe inel: „M-a șocat”

O femeie care și-a pierdut soțul acum mai bine de un an a avut parte de un adevărat șoc când a făcut o descoperire legată de verigheta lui. Văduva a purtat inelul soțului, pe un lanț în jurul gâtului, vreme de un an până a aflat un lucru care a uimit-o.

Fran Bukrey a rămas fără soțul ei în martie 2023. Pentru a-l simți, însă, mereu aproape, i-a păstrat verigheta și a pus-o pe un lănțișor pe care-l avea mereu la gât. Însă, cu câteva zile înainte de data la care ar fi sărbătorit aniversarea nunții, Fran a făcut o descoperire care a dat-o peste cap.

Cum le afectează știrile cu impact emoțional pe prezentatoarele PRO TV? Răspunsurile Iulianei Maranciuc și ale Dianei Ambros - VIDEO

Richard, partenerul femeii, fost profesor de fizică, a murit după o scurtă luptă cu boala. Fran și-a luat atunci un lănțișor și a strecurat pe el verigheta soțului. Într-o zi oarecare, în care era în curte, aceasta a simțit nevoia să scoată inelul și să se uite cu atenție la el, pentru a privi inscripția și a-și aminti de sentimentul simțit în momentul în care a pus bijuteria de aur pe degetul lui Richard, cu 58 de ani în urmă, la nunta lor. Atunci a realizat că ceva nu era în regulă.

Relația începe să scârțâie? Activități în doi care restabilesc conexiunea emoțională

„Data nu se potrivea. Data inscripționată se vedea clar și nu era data nunții noastre. Am realizat că nu era verigheta lui, ci a altcuiva. Am purtat-o cu mine vreme de un an, iar descoperirea m-a devastat. M-a șocat că ceva de genul acesta s-a putut întâmpla”, a povestit ea pentru presa locală din Illinois, citată de People.

Hotărâtă să rezolve misterului, Fran a dus inelul la un magazin de bijuterii și a rugat un specialist să-l examineze cu o lupă. Bijutierul i-a confirmat că ce văzuse era corect și că ceea ce era scris pe verighetă erau inițialele și data nunții unui alt cuplu.

Femeia s-a gândit imediat la zilele stresante care au precedat moartea lui Richard. Cineva din spital i-a dat verigheta soțului ei, dar aceasta și-a amintit că o punguță cu bunurile lui s-a rătăcit. Atunci a contactat spitalul și morga, dar nu a reușit să găsească adevărata verighetă a partenerului ei. „Ar aduce înapoi o parte importantă din el și din istoria noastră împreună. Am fost căsătoriți 58 de ani. E o viață de om. Ar însemna mult”, a spus văduva care nu-și pierde speranța că va recupera inelul soțului ei.

Articole din aceeasi categorie