17.01.2024
O scoala de modeling din Moldova, la Dubai Fashion Week! Adrian Lefter: „De fiecare data pentru ei este o experienta unica” - VIDEO

Daca sunt talentati si muncesc mult, ai nostri ajung peste tot, indiferent de domeniul de activitate. De curand, elevele unei scoli de modeling de la noi au defilat in tinute spectaculoase la Dubai Fashion Week. Ce emotii au avut, dar si ce tinute au purtat, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Impreuna cu modelele Adi Academy am plecat la Dubai Fashion Week, in Emiratele Arabe Unite. Acolo am prezentat pentru mai multi designeri internationali. Au fost de la 4 anisori si pana la 17 ani. Au fost modele din toate categoriile de varsta. Au reusit sa se incadreze si la copii si la adolescenti, dar si maturi. De fiecare data pentru ei este o experienta unica si o progresare in aceasta industrie. In functie de varsta, modelele se incadreaza in diferite colectii”, a mentionat Adrian Lefter, fondator scoala de modeling.

Modelele au spus ce le-a motivat sa incerce o cariera in modeling, dar si ce emotii au trait in timpul defilarii de la Dubai Fashion Week.

„Am inceput sa ma interesez de lumea modei si m-a inspirat”, a spus Maria Alexandra Trinca, model. „Mereu am fost pasionata de arta, de fashion, muzica, dans. Cand am vazut ca este asa oferta am decis sa incerc”, a adaugat Maria Ilinca Pistrui, model.

Maja, poloneza de-o frumusete ireala care face furori pe Instagram! Peste jumatate de milion de internauti ii urmaresc zilnic postarile: „Sigur esti de pe aceasta planeta?” - FOTO

De asemenea, Maria Ilinca Pistrui a adaugat: „Au fost 5 zile de vis. Am calatorit foarte mult prin Dubai. In ziua evenimentului am vazut o alta sfera din cariera noastra”.

„Ma ocup cu modeling-ul de aproape 4 ani. La inceput mama ma obliga, dar asta este. Pentru mine a devenit o pasiune”, a povestit Amedia Rotaru, model.

Daca si copilul tau viseaza sa ajunga in lumina reflectoarelor si sa devina un model recunoscut, atunci o scoala de modeling este solutia perfecta.

„Am decis sa investesc in copii pentru ca cea mai buna investitie este in ei. Noi mereu trebuie sa fim cu spatele drept, sa fim mai deosebite”, a spus Mihaela Tomca, femeie de afaceri.

Horoscop 17 ianuarie 2024. Zodia care intra in afaceri pe bani grei. Va primi o oferta de zile mari

„Sunt si modele adolescente care au fost doar cu mine, dar avem si multi parinti care au fost impreuna cu copiii. Din cele 5 zile, copiii au fost ocupati 2 zile”, a explicat Adrian Lefter, fondator scoala de modeling.

Articole din aceeasi categorie