17.01.2024
Maja, poloneza de-o frumusete ireala care face furori pe Instagram! Peste jumatate de milion de internauti ii urmaresc zilnic postarile: „Sigur esti de pe aceasta planeta?” - FOTO

Maja Aleksandra Strojek are 22 de ani si s-a nascut in Chojnow, un mic orasel din sud-vestul Poloniei. Inca de la o varsta frageda a facut valuri in lumea modelingului, iar in prezent face furori si retelele de socializare, acolo unde internauti sunt fascinati de chipul ei angelic si silueta trasa prin inel.

Maja are peste jumatate de milion de urmaritori pe contul de Instagram. Poloneza isi rasfata fanii cu imagini din vacante exotice, in care isi arata trupul in toata splendoarea.

Tanara pozeaza provocator si pentru diverse branduri, iar urmaritorii ei o lauda zilnic pentru frumusetea cu care a fost inzestrata, dar si pentru faptul ca promoveaza naturaletea.

O noua premiera! Interpreta Romina a lansat piesa „Dreaming”. Vezi cum suna aceasta - VIDEO

Horoscop 17 ianuarie 2024. Zodia care intra in afaceri pe bani grei. Va primi o oferta de zile mari

„Sigur esti de pe acesta planeta?”, „Esti atat de frumoasa ca meriti sa fii pictata!”, „Ireala!”, „Sincer, cred ca esti cea mai frumoasa femeie de pe Pamant”, „O femeie uimitoare! Ca un vis!”, „De unde ai aparut?”, „Fara cuvinte!”, „Cum poti arata asa?”, sunt doar cateva dintre mesajele pe care Maja le primeste zilnic.

Pentru langa modeling si calatorii, Maja mai este pasionata si de fotografie. Tanara a povestit intr-un interviu ca orasul sau natal, Chojnow, nu i-a oferit prea multe oportunitati de dezvoltare asa ca a facut naveta pentru a studia la o scoala dintr-un oras vecin.

Articole din aceeasi categorie