05.01.2024
O noua premiera! Trupa Akord a lansat piesa „Oare sa-ncerc?”: „Cele mai profunde versuri interpretate de cele mai calde si suave voci” - VIDEO

Membrii trupei Akord, Igor Sirbu si Eduard Malareu si-au bucurat fanii cu o noua surpriza muzicala. Piesa „Oare sa-ncerc?” a fost lansata in noaptea dintre ani, pe canalul lor de YouTube.

Spune-i omului drag ca-l iubesti, pentru o zi, pentru o noapte sau pentru totdeauna, reprezinta mesajul piesei.

Pe langa like-uri, trupa a adunat si numeroase comentarii din partea internautilor: „Felicitari cu noua piesa! Multumim pentru asa creatie frumoasa!”, „Cantec splendid. Bravo, baieti”, „Sunteti minunati si cuvintele sunt super”, „Trupa sufletului meu! Intotdeauna cu cele mai duioase melodii, cu cele mai profunde versuri interpretate de cele mai calde si suave voci! Sunteti minunati”.

Frumusetea se mosteneste! Cum arata mama Xeniei Deli - FOTO

Versurile au fost scrise de Iurie Badicu, iar linia melodica de: Iurie Badicu, Eduard Malareu, Igor Sirbu si Eugen Doibani.

Trupa Akord s-a lansat oficial la 4 decembrie 2006, pe scena Palatului National din Chisinau, in cadrul spectacolului „Potcoava de aur” organizat de Radio Noroc, cu piesa „Maria”. Dupa debut, sub egida companiei Music Master, au fost lansate primele piese: „Unde-i dragostea” si „In ochii mei”, cea din urma fiind insotita de primul videoclip al trupei. In prezent solistii trupei sunt Igor Sirbu si Eduard Malareu.

Dan Ionita a cumparat familiei sale o masina de lux! Cum arata automobilul, dar si ce reactie a avut iubita acestuia, Cristina - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie